مواد لازم
- 200 گرم ماکارونی شکلی
- 1 عدد تن ماهی
- 1 تا (2 عدد) سیب زمینی
- 2 عدد خبار شور
- 1 فنجان نخود سبز
- 1 عدد ذرت
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- 1 قاشق مرباخوری پودر آویشن
- برای سس
- 1 پیمانه برگ جعفری تازه
- نصف پیمانه بادام زمینی (دلخواه)
- 1/4 پیمانه روغن زیتون
- 1/4 پیمانه لیموی تازه
- نصف پیمانه برگ شوید تازه
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد فلفل کاپی یا دلمه ای رنگی
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق سرکه خانگی دلخواه
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا ۲۰ دقیقه تن را بجوشانید. نخود و ذرت و سیب زمینی را با هم بپزید.قالب را بعدا که دورش را درست کردم برداشتم
مرحله دوم :
آب جوش با نمک ماکارونی ها را بریزید این مدل ماکارونی بهم نمی چسبد در صورتیکه آب قابلمه کم نباشد و نیاز به ریختن روغن در آب نیست.منکمی زردچوبه اضافه کردم و آویشن
مرحله سوم :
برگها را با روغن آبلیمو و سیر و میاز و فلفل و احیانا ادویه مورد نظرتون در غذا ساز یا مثل من با گوشتکوب برقی میکس کتید.نمک زیاد نریزید چون پاستا در آب نمک جوشیده خیار شور هم داریم بادام هم که در آسیاب خرد کردید بریزید خیلی له نشود می تونید هم بو داده استفاده کنید هم خام
مرحله چهارم :
ماکارونی آبکش کتید و آب سرد روش نریزید موقع جوشیدن تست کنید با خوردن که کاملا مغز پخت باشد
مرحله پنجم :
می تونید موقع سرو سس را کاملا مخلوط کردد با مواد دیگه یا اینکه جدا در ظرفی گذاشت.سس نه شل باید باشه نه سفت. حد وسط