همه کافی شاپ را با نوشیدنی های جذاب و خوشمزه ای که داشته می شناسند. لیست نوشیدنی های کافه بر اساس نوع فصل به روز رسانی می شود. بسیاری از نوشیدنی هایی که تابستان سرو شده زمستان سرو نمی شوند.
دلیل آن تاثیرات آب و هوایی بر انتخاب نوشیدنی ها می باشد. مردم در فصل سرد زمستان کمتر سراغ نوشیدنی های سرد می روند؛ زیرا هوا به اندازه کافی سرد بوده و باید با سرو نوشیدنی گرم، تعادلی در طبع افراد ایجاد شود. کافی شاپ ها با بررسی هایی که در این باره انجام می دهند به تهیه لیستی از پرطرفدارترین نوشیدنی های سرو کافی شاپ می پردازند.
نوشیدنی هایی که علی رغم مزه خاص ایجاد کننده یک خاطره ای خوش از یک شب سرد زمستانه یا یک روز گرم تابستانه خواهد بود. مردم سلایق متفاوتی دارند زمانی که یک نوشیدنی گرم یا یک نوشیدنی سرد مورد اقبال و علاقه اکثریت قرار گیرد آن نوشیدنی تبدیل به پرطرفدارترین نوشیدنی های سرو کافی شاپ شده و کافی شاپ ها تلاش خود را بر تهیه بدون نقص آن می کنند.
بسیاری از کافی شاپ ها که بر طبق شرایط روز پیش می روند سعی می کنند با اضافه کردن برخی از مواد افزودنی نوشیدنی های خود را خاص تر و اختصاصی خود نمایند.
به نقل از سایت homealliance.com درمورد محبوبترین نوشیدنیهای قهوه گفته شده:
The World’s Most Popular Coffee Drinks, by Country
In our findings, cappuccino is the world’s favorite coffee drink. It is milder and creamier than straight espresso and comes in a larger cup. Still, espresso comes in second since it’s made in a jiffy and quickly kicks in for a prompt energy boost.
محبوبترین نوشیدنیهای قهوه جهان، بر اساس کشور
در یافتههای ما، کاپوچینو محبوبترین نوشیدنی قهوه جهان است. این نوشیدنی ملایمتر و خامهایتر از اسپرسوی خالص است و در فنجانهای بزرگتری عرضه میشود. با این حال، اسپرسو در رتبه دوم قرار دارد زیرا در یک چشم به هم زدن آماده میشود و به سرعت برای افزایش سریع انرژی عمل میکند.
راهنمای مطالعه
در کافه چه نوشیدنی ها و بستنی هایی وجود دارد
افرادی که زیاد کافه می روند با لیست نوشیدنی ها تا حدودی آشنا هستند. هر چند که یک کافه منحصربه فرد همیشه در حال به روز کردن خود با نوشیدنی های خاص تر بوده است.
کافه ها برای این که بتوانند مطابق با سلیقه مشتریان خود خدمات ارائه دهند به تجهیزات نیاز دارند. مهمترین تجهیزی که در این زمینه می توان به آن اشاره کرد تجهیزات مربوط به نگهداری نوشیدنی ها می باشد. هر چقدر هم که در تولید نوشیدنی ها بیشترین تمرکز و دقت صورت گیرد وقتی که وسیله ای برای نگهداری از آن ها وجود نداشته باشد تمام زحماتی که کشیده از دست خواهد رفت.
بر همین اساس شرکت کینو یخچال ها و فریزرهای تولید کرده تا اختصاصا کافی شاپ ها بتوانند برای مراقبت از نوشیدنی های ساخته شده خود از آنها استفاده کنند. دمای این یخچال ها و فریزرهای کینو به گونه ای هست که مزه هر نوشیدنی را حفظ کرده و از تغییر دادن طعم آن خودداری می کند. فریزرهای کینو گزینه های خاصی برای نگهداری از آیس لاته، آیس کافه و انواع گوناگونی بستنی می باشند. قطعا در منو هر کافه ای محصولات زیر به چشم میخورد.
بستنی
بستنی به اشکال متنوع و خاص وجود دارد. بستنی های کافی شاپی از ترکیب مغز بادام، گردو، فندق و پسته تهیه شده اند. این بستنی ها به وسیله کرم کاکائوهای خوشمزه، تزیین و خوش طعم گردیده اند. افرادی وجود دارد که به دلیل خوردن بستنی های مخصوص کافی شاپی به کافه ها می روند.
اسموتی
تابستان، کافه رفتن با وجود اسموتی ها جذاب می شود. اسموتی هایی که از ترکیب قالب های یخ با تکه های میوه به وجود می آید. افرادی که با داشتن روحیه سالم خوری به کافی شاپ می روند از اسموتی نمی گذرند؛ زیرا پایه اسموتی، شیر پرخاصیت است. با توجه به کاربرد شیر در اسموتی نیاز است که اسمونی ها در یخچال کینو نگهداری شوند؛ زیرا شیر در زمان اندک فاسد شده و مسمومیت ایجاد می کند.
موهیتو
موهیتو از خلاقیت های نوشیدنی به حساب می آید. این نوشیدنی مجموعه ای از نعنای معطر و لیموی تازه هست که با آب دارای گاز ترکیب شده و یک نوشیدنی تابستانی دلچسب به وجود می آورد.
اسپرسو
اسپرسو از نوشیدنی های گرم مناسب زمستان است. مردم اسپرسو را به خاطری تلخی مزه آن می خواهند. البته تعدادی هم وجود داشته که اسپرسو می خورند تا نخوابند. هر کافی شاپی در زمستان و تابستان در حال سرو اسپرسو خواهد بود.
کافه گلاسه
با میکس کردن سه محصول به نام قهوه، یخ و بستنی کافه گلاسه به وجود می آید. برای اینکار نیاز استکهحتما قهوه به طور کامل دم کشیده سپس مقداری از آن را با یخ و بستنی تاره میکس نمود.
طرز تهیه نوشیدنی های لاکچری چگونه است؟
کافی شاپ های لاکچری، نوشیدنی های لاکچری سرو می کنند. ممکن است افراد زیادی بخواهند نوشیدنی های لاکچری را در منزل خود تهیه کنند. آن ها باید بدانند باریستاهای کافه ها بر اساس آزمون و خطاهایی که صورت داده اند توانسته اند به فرمول ساخت نوشیدنی لاکچری دست یابند.
آن ها بررسی های مختلفی از کافی شاپ های جهان و نوشیدنی های لاکچری آن ها انجام داده و آنها را اساس ساخت نوشیدنی لاکچری خود قرار داده اند.