امروز برابر است با :1403-07-01

6 مزیت فوق العاده سیر برای سلامتی بدن

سیر خوش طعم، تند و غیر قابل وصف خوشمزه، مدتهاست که با طعم روشن و معطر، ذائقه مردم را به وجد آورده است. این سبزی ریشه‌ ای کوچک بیش از هر کسی که زمان برای نام بردن داشته باشد به ظرف‌ ها عمق و بعد می‌ افزاید. سیر از یک گیاه خوراکی می آید و ما معمولاً با حبه های کوچک داخل پیاز گیاه را طبخ می کنیم.

فواید سیر برای سلامتی

سیر علاوه بر دادن طعم خوش طعم به انواع دستور العمل ها، فواید فوق العاده سالمی نیز در هنگام خوردن دارد.

سیر حاوی ترکیبات گیاهی قوی (مواد شیمیایی گیاهی) است که با مزایای سلامتی متعددی همراه است که در یک رژیم غذایی به طور کلی سالم گنجانده شود. به دلیل وجود این ترکیبات، سیر به عنوان دارویی طبیعی در طول تاریخ در فرهنگ های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.

سیر به مبارزه با بیماری، مبارزه با التهاب و حتی التیام زخم ها کمک می کند. قرن هاست که در طب سنتی به عنوان یک عامل آنتی بیوتیک، ضد قارچ و ضد التهاب استفاده می شود.

سیر یک مغذی متراکم است

سیر برای شما در بخش مواد مغذی بسیار جذاب است: نسبت به تعداد کم کالری خود تعداد و مقدار قابل توجهی از مواد مغذی را فراهم می کند و آن را به یک ماده مغذی (بخوانید: بسیار سالم!) تبدیل می کند. با مصرف سیر، بدن خود را با برخی از مواد مغذی کلیدی مانند منگنز، ویتامین B6، روی، گوگرد، آهن، ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سلنیوم و غیره درمان می‌ کنید.

سیر به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک می کند

سیر در کاهش خطر بیماری‌ های قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته مغزی، یعنی با کاهش فشار خون بالا و تنظیم سطح کلسترول (از جمله کاهش LDL یا کلسترول بد) نقش دارد.

این معطر حاوی آلیسین است، به عنوان مثال، یک ترکیب محافظ قلب و حاوی گوگرد که هنگام جویدن، خرد کردن یا له شدن سیر خام آزاد می شود و مسئول عطر و طعم خاص سیر است. اثرات کاهش فشار خون برای سیستم قلبی عروقی مفید است.

سیر یک پانچ آنتی اکسیدانی دارد

در حالی که ما در مورد پیشگیری از بیماری صحبت می کنیم، سیر همچنین به دفع رادیکال های آزاد، کاهش استرس اکسیداتیو و مبارزه با التهاب سیستمیک کمک می کند. سیر سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها است در واقع، سیر حاوی بیش از 20 پلی فنول است.

غذاهای غنی از آنتی اکسیدان می توانند به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک کنند، که به نوبه خود می تواند خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با استرس و التهاب مزمن را کاهش دهد.

دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی است

علاقه علمی جدیدتر به قدرت ضد میکروبی سیر، پتانسیل آن را برای محافظت در برابر ویروس‌ ها، باکتری‌ ها و قارچ‌ ها آشکار کرده است. به عنوان مانع از توانایی آنها برای رشد.

سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند

سیر علاوه بر سخت‌ تر کردن پاتوژن‌ ها، ممکن است با تقویت پاسخ گلبول‌ های سفید به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با آنها کمک کند. محتوای گوگرد سیر، به ویژه، برای تقویت پاسخ ایمنی بدن شناخته شده است.

خواص ضد سرطانی امیدوار کننده ای دارد

مصرف سیر ممکن است به محافظت در برابر سرطان کمک کند و چندین مولکول زیست فعال آن باعث از بین رفتن یا مهار رشد سلول‌ های سرطانی شود.

هر چند وقت یکبار سیر بخوریم

اگر روزانه سیر بخورید، بیشتر از مزایای آن بهره مند خواهید شد. مقدار توصیه شده روزانه یک تا دو حبه در روز است. به راحتی آن را به غذاهای مورد علاقه خود اضافه کنید.

واقعاً هیچ دلیل قابل توجهی برای اجتناب از خوردن سیر وجود ندارد، مگر اینکه حساسیت داشته باشید یا به سادگی از آن متنفر باشید. از آنجایی که این ماده تند برای همه مناسب نیست، اگر آن را دوست ندارید، مصرف آن ضروری نیست.

در حالی که مزایای بالقوه سیر برای سلامتی امیدوار کننده به نظر می‌ رسد، اما آنها بر نیاز به یک رژیم غذایی سالم متعادل و سبک زندگی کلی سالم غلبه نمی‌ کنند. به عبارت دیگر، هیچ غذایی به تنهایی سلامتی شما را بهبود نمی‌ بخشد، حتی سیر.

اشتراک گذاری