امروز برابر است با :1404-07-07

3 مزیت مصرف زنجبیل که شاید نمی دانستید!

زنجبیل، چه در چای، چه به عنوان ادویه و چه به صورت مکمل، مدت هاست که برای تسکین معده و رفع حالت تهوع استفاده می شود. همچنین به دلیل خواص ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اش معروف است.

مصرف زنجبیل همچنین به کاهش تخمیر در روده، یبوست و سایر عواملی که در نفخ شکم و گاز روده نقش دارند، کمک می کند.

کاهش حالت تهوع و استفراغ

زنجبیل می تواند به تسکین ناراحتی معده، و همچنین حالت تهوع و استفراغ مرتبط با شیمی درمانی، بیماری حرکت و بارداری کمک کند.

مصرف آن به میزان معمول در دوران بارداری عموماً بی خطر است. اما زنجبیل دارای اثر ضد انعقادی (رقیق کنندگی خون) است، از این رو بهتر است قبل از افزودن روزانه زنجبیل به رژیم غذایی خود در دوران بارداری، با پزشک مشورت کنید.

کاهش التهاب

زنجبیل حاوی ترکیباتی مانند ۶-شوگاول، زینجرون و ۸-شوگاول است که ممکن است به مهار پاسخ التهابی مرتبط با آرتریت روماتوئید، پسوریازیس (یک بیماری خودایمنی پوستی) و سایر بیماری های التهابی کمک کند. همچنین ممکن است به کنترل التهاب مرتبط با کولیت اولسراتیو، بیماری کرون و لوپوس کمک کند.

کنترل وزن

زنجبیل ممکن است از طریق مکانیسم های مختلفی به کاهش وزن کمک کند. این مکانیسم ها شامل مهار جذب چربی روده، تغییر فرآیند ذخیره چربی بدن و کنترل اشتها می شوند.

اشتراک گذاری