یک مطالعه بسیار بزرگ در بریتانیا که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، نشان داد که بزرگسالانی که مقادیر بیشتری قهوه شیرین نشده یا شیرین شده با شکر مصرف می کنند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان در ۷ سال بعدی قرار دارند و همچنین احتمال مرگ به هر دلیلی در این بازه زمانی کمتر است.
همچنین دو متاآنالیز (تحلیل آماری است که نتایج چند مطالعه علمی متعدد را با هم ترکیب می کند) مختلف نشان داد افرادی که پنج فنجان قهوه یا بیشتر در روز می نوشیدند، در مقایسه با افرادی که اصلاً قهوه نمی نوشیدند، ۴۰ تا ۶۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی بودند.
مطالعات دیگر همچنین نشان داده اند که مصرف زیاد قهوه (پنج تا ده فنجان در روز) خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد، در حالی که مصرف متوسط (سه تا چهار فنجان در روز) با خطر بیشتری مرتبط نیست. تنها کسانی که بیش از ۹ فنجان قهوه در روز مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.
این نکته مهم است که افرادی که نزدیک به ۱۰ فنجان قهوه در روز می نوشند، احتمالاً مشکلات سلامتی دیگری مانند استرس یا استرس دارند. محرومیت از خواب، و این می تواند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی و مرگ بدون توجه به مصرف قهوه شود.
منبع: https://stopcancerfund.org/p-colon-cancer/good-news-for-coffee-drinkers-the-health-benefits-outweigh-the-risks-for-most-people