امروز برابر است با :1404-05-22

خرما یا موز: کدام یک برای شما بهتر است؟

وقتی صحبت از میان وعده‌ های مغذی و شیرین طبیعی می‌ شود، خرما و موز دو مورد از محبوب‌ ترین انتخاب‌ ها هستند. از آنجا که هر دو بخشی از یک رژیم غذایی سالم هستند، انتخاب درست به ترجیحات و اهداف شما بستگی دارد.

چه به دنبال انرژی سریع، فیبر بیشتر یا حتی کنترل قند خون باشید، موارد زیر به شما کمک می‌ کند تا انتخاب درستی داشته باشید.

موز برای متعادل کردن قند خون بهتر است، در حالی که خرما کمی فیبر بیشتری دارد و هر دو سرشار از پتاسیم هستند.

یک موز متوسط حاوی ۱۸ گرم قند است، در حالی که یک وعده معمولی خرما (حدود ۴ تا ۵ عدد خرما) حاوی ۲۰ تا ۲۵ گرم قند است.

اگر چه خرما کمی بیشتر از موز قند دارد، اما فقط مقدار آن مهم نیست. خرما شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که قند را به آرامی در جریان خون آزاد می‌ کند. با وجود محتوای قند بالای خرما، این میوه به سرعت آب‌ نبات قند خون را افزایش نمی‌ دهد و این آن را به جایگزینی عالی برای شیرینی‌ ها تبدیل می‌ کند.

موز نیز تأثیر ملایمی بر قند خون دارد، به خصوص زمانی که کمی نارس باشد. موز سبز حاوی نشاسته مقاوم است، یک فیبر پری‌ بیوتیک که باکتری‌ های سالم روده را تغذیه می‌ کند و جذب قند را کند می‌ کند.

بنابراین، اگر چه هر دو میوه حاوی قند هستند، اما حاوی فیبر و مواد مغذی نیز هستند که به تعادل قند خون کمک می‌ کنند.

عوارض جانبی

در حالی که خوردن خرما یا موز به طور کلی بی‌ خطر است، برخی عوارض جانبی بالقوه نیز وجود دارد:

موز کم خطر است مگر اینکه آلرژی داشته باشید (که نادر است) و هضم آن آسان است.

خرما در حد اعتدال سالم است، اما قند و کالری بالایی دارد. خوردن تعداد زیادی خرما در یک وعده می‌ تواند آسان باشد.

بهتر است که هر دو را در یک رژیم غذایی متعادل، متناسب با اهداف، وزن، وضعیت بدن و روال ترجیحی خود، بگنجانید.

اشتراک گذاری