امروز برابر است با :1403-11-03

تمام میکروب ها، با جوشاندن آب از بین نمی روند!

یک مطالعه جدید، تأثیر جوشاندن آب برای پاکسازی آن از میکرو ارگانیسم‌ های خطرناک را زیر سوال می‌ برد. در گذشته انسان تصور می‌ کرد که جوشاندن آب، همه باکتری‌ های آن را از بین می‌ برد، اما نتایج جدید به دست آمده توسط گروهی از دانشمندان چینی نشان می‌ دهد که برخی از میکرو ارگانیسم‌ ها می‌ توانند از جوشاندن مکرر جان سالم به در ببرند که این امر می‌ تواند خطری برای سلامتی ایجاد کند، به خصوص در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

دانشمندان دریافتند که برخی از میکروب‌ ها در برابر دماهای بالا مقاوم هستند و پس از اولین و حتی مکرر جوشیدن هم از بین نمی‌ روند. این آزمایش سؤالات مهمی را در مورد اینکه این روش تصفیه آب چقدر قابل اعتماد است، ایجاد می‌ کند.

برای اطمینان از سطح بالاتر ایمنی آب، دانشمندان استفاده از روش‌ های دیگر تصفیه آب را همراه با جوشاندن توصیه می‌ کنند. استفاده از فیلترها یا فرآیندهای شیمیایی ممکن است راه موثرتری برای حذف میکرو ارگانیسم‌ های مضر از آب آشامیدنی باشد. بنابر این، جوشاندن مکرر آب، با وجود استفاده گسترده از این عمل، یک روش تضمینی ضد عفونی آب نیست و نیاز به اقدامات اضافی برای اطمینان از ایمنی آن دارد.

سلامت نیوز

اشتراک گذاری