امروز برابر است با :1403-09-28

این ژله انار جلوه‌ زیبایی به میز یلدای شما می‌ دهد!

این دسر لایه‌ لایه با ترکیب رنگ‌ های قرمز و سفید نه‌ تنها جلوه‌ ی زیبایی به میز یلدای شما می‌ دهد بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و ترش انار، یک تجربه دلچسب را برای مهمانان رقم می‌ زند.

مواد لازم برای تهیه ژله با انار

  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ⅓ پیمانه
  • عصاره وانیل ½ قاشق چای‌خوری
  • نشاسته ذرت ¼ پیمانه
  • ژله انار یک بسته
  • دانه انار یک پیمانه
  • خامه فرم گرفته برای تزئین (اختیاری) به‌مقدار لازم

طرز تهیه

  • در مرحله‌ی اول باید پودینگ وانیل را آماده کنید. برای درست کردن پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در یک قابلمه با حرارت متوسط ترکیب کرده و به‌ طور مداوم هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
  • سپس مخلوط به‌ دست آمده را به‌ مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا زمانی‌که روی لبه‌ های قابلمه حباب‌ تشکیل شود.
  • در سومین مرحله، نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و به‌ آرامی به مخلوط پودینگ در حال پخت اضافه کنید.
  • حدود ۱.۵ دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.
  • مخلوط پودینگ را در ظرف‌های دسر مد نظرتان تقسیم کرده و به‌مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  • در همین حین به‌سراغ درست کردن ژله بروید. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کرده و به‌ خوبی مخلوط نمایید.
  • بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود ۲ قاشق چای‌ خوری دانه‌ ی انار بریزید.
  • سپس ژله‌ی اناری که درست کردید را به آرامی روی دانه‌ های انار بریزید.
  • مجددا ظروف دسر را به‌ مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملاً سفت شود، در یخچال قرار دهید.
  • در نهایت برای تزئین، می‌ توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.
اشتراک گذاری