میوهها و سبزیجاتی که سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند، می توانند به طور بالقوه به محافظت در برابر پوکی استخوان کمک کنند.
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوانها ضعیف یا شکننده میشوند که ممکن است برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد.
به گفته محققان، استخوان ها در طول زندگی به طور مداوم سلولهای استخوانی جدید می سازند و سلول های قدیمی را از بین می برند. اما پس از ۴۰ سالگی، این تجزیه سلول های قدیمی شروع به پیشی گرفتن از تشکیل سلول های جدید می کند. این فرایند می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله التهاب و فشار اکسایشی باشد، یعنی زمانی که رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن نامتعادل هستند.
با این حال، آلو دارای فواید تغذیهای زیادی مانند مواد معدنی، ویتامین K، ترکیبات فنلی و فیبر رژیمی است که همه آنها می توانند به مقابله با برخی از این اثرات کمک کنند.