امروز برابر است با :1403-09-04

این 5 غذا باعث کاهش گاز و نفخ در بدن می شوند

این احساسی است که ممکن است بیش از حد با آن آشنا باشید پس از خوردن یک وعده غذایی مقوی و فیبری، آن احساس نفخ اجتناب ناپذیر به وجود می آید. اگرچه نفخ و گاز بخشی نسبتاً طبیعی از تجربه انسان است، اما اغلب یک احساس ناراحت کننده و بازدارنده است که ترجیح می دهید به طور کامل از آن اجتناب کنید (یا حداقل آن را به شدت کاهش دهید).

چرا گاز و نفخ در بدن ما ایجاد می شود؟

فقط غذاهایی که می خوریم باعث ایجاد گاز در بدن نمی شوند، بلکه سطوح انرژی ما نیز هستند. وقتی سلول‌ های شما قادر به تولید انرژی کافی نباشند، تعادل ظریف روده شما را از بین می‌ برد. این به اکسیژن اجازه می‌ دهد تا جایی که نباید خزش کند، باکتری‌ های خوب را از بین می‌ برد و به باکتری‌ های مضر اجازه رشد می‌ دهد.

بنابر این چگونه می توان از گاز اضافی جلوگیری کرد؟ همه چیز با افزایش تولید انرژی سلولی شما شروع می شود. برای کسانی که بیشتر در برابر گاز و نفخ آسیب پذیر هستند، این به معنای خوردن غذاهایی با ارزش غذایی کافی برای سوخت و ساز بدن است.

چه کسی بیشتر تحت تاثیر گاز و نفخ قرار می گیرد؟

همه گاز و نفخ را تجربه می کنند، اما نه به یک شکل. کسانی که مشکلات گوارشی دارند اغلب دردهای شدید گاز را تجربه می کنند. گاز بیش از حد نیز می تواند ناشی از عدم تعادل باکتری های مفید و مضر باشد. این به این دلیل است که سیستم ایمنی آنها ممکن است درگیر باشد و در اولین نشانه یک مجرم ظاهری، بیش از حد کار کند.

همه چیز با محدود کردن مصرف غذاهای تولید کننده گاز به ویژه برای افراد آسیب پذیر شروع می شود. ممکن است نیاز به محدود کردن یا اجتناب از برخی غذاهای تولید کننده گاز باشد. اما یک رژیم غذایی کامل بسیار مهم است. در زیر، فهرستی از غذاهایی را برای کمک به کاهش گاز و نفخ در رژیم غذایی آورده ایم.

5 غذایی که به کاهش گاز و نفخ در بدن کمک می کنند

پاپایا

پاپایا نه تنها خوشمزه است، بلکه یک کمک موثر به هضم است. پاپایا حاوی پاپائین است، یک آنزیم گوارشی قوی که به تجزیه پروتئین‌ ها در دستگاه گوارش کمک می‌ کند، که می‌ تواند غذای هضم نشده را برای تخمیر باکتری‌ های تولید کننده گاز کاهش دهد. تقریباً هیچ کاری وجود ندارد که این میوه فوق العاده نتواند انجام دهد، و با کمی میان وعده های معمول، می تواند به شما کمک کند مقدار قابل توجهی گاز  و نفخ را از بین ببرید.

زنجبیل

زنجبیل فقط برای طعم دادن به غذاهای مورد علاقه شما نیست، بلکه می تواند به هضم آنها نیز کمک کند. ترکیبات فعال زنجبیل، به‌ ویژه جینجرول‌ها و شوگاول‌ ها، دارای خواص ضدالتهابی قوی هستند. بعد از یک وعده غذایی سنگین، ساده ترین راه برای استفاده از زنجبیل برای کمک به هضم غذا، خیساندن آن در آب داغ است، تقریباً مانند یک چای.

خیار

خیار بیشتر ، آبرسان و همه کاره است. همچنین برای هضم وعده های غذایی و کاهش گاز و نفخ مناسب هستند. هیدراته کردن و دریافت آب بیشتر در بدن بهترین راه برای تنظیم هضم و جلوگیری از تخمیر غذاهای محبوس شده در روده شما است این روان کننده طبیعت است. خیار همچنین یک غذای همراه عالی برای تقریباً هر وعده غذایی است.

ماست

ماست تهیه شده از شیر خام و غیر پاستوریزه، غذای عالی دیگری برای کاهش گاز است. ماست همچنین به اندازه کافی همه کاره است که می توان آن را به روش های مختلف مصرف کرد مخلوط با جو دوسر، ترشی با گوشت یا به تنهایی خورده شود.

دمنوش های گیاهی

آخرین اما نه کم‌ اهمیت، ستاره کمک‌ های گوارشی: چای گیاهی آن‌ ها نه تنها آب‌ رسان هستند، بلکه چای‌ ها دارای خواص ضد التهابی و ضد ویروسی زیادی هستند که از سیستم گوارشی سالم حمایت می‌ کنند.نعناع، ​​ترش، لیموترش، بابونه و چای سبز همگی نمونه‌ های عالی از دمنوش‌های گیاهی هستند که می‌ توانند به کاهش گاز و نفخ کمک کنند.

اشتراک گذاری