امروز برابر است با :1403-09-03

آیا پیاز برای گنجاندن در رژیم غذایی شما مفید است؟

پیاز این سبزی پر از مواد مغذی و معطر در وعده های غذایی یک حرکت هوشمندانه (و خوشمزه) است. فواید پیاز برای سلامتی فراوان است. به لطف ارزش غذایی، در دسترس بودن، و طعم لذیذ، جای تعجب نیست که آنها همه کاره جزء اصلی غذاهای سراسر جهان هستند و پایه طعم و مزه طیف گسترده ای از غذاها را تشکیل می دهند.

حقایق تغذیه ای پیاز

پیاز یک گونه گیاهی از جنس آلیوم است، همراه با پیازهای معطر مشابهی مانند سیر، تره فرنگی، پیازچه و موسیر. در اینجا چیزی است که شما باید در مورد ارزش غذایی آنها بدانید.1

  • آب – 89.1 گرم
  • انرژی – 40 کیلو کالری
  • پروتئین – 1.1 گرم
  • چربی – 0.1 گرم
  • کربوهیدرات – 9.34 گرم
  • فیبر – 1.7 گرم
  • شکر – 4.24 گرم
  • ساکارز – 0.99 گرم
  • گلوکز – 1.97 گرم
  • فروکتوز – 1.29 گرم
  • کلسیم – 23 میلی گرم
  • آهن – 0.21 میلی گرم
  • منیزیم – 10 میلی گرم
  • فسفر – 29 میلی گرم
  • پتاسیم – 146 میلی گرم
  • سدیم – 4 میلی گرم
  • روی – 0.17 میلی گرم
  • مس – 0.039 میلی گرم
  • منگنز – 0.129 میلی گرم
  • سلنیوم – 0.5 میکروگرم
  • ویتامین های A، B، C و K

فواید تغذیه ای پیاز

پیاز دارای یک دسته کامل از فواید است. در اینجا چند دلیل کلیدی وجود دارد که چرا باید پیاز بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

بهبود سلامت قلب

خوردن پیاز می تواند بر سیستم قلبی عروقی شما تأثیر بگذارد. به طور خاص، پلی فنول به نام کورستین که در پیاز وجود دارد به کاهش فشار خون بالا و سطح تری گلیسیرید کمک می کند. پیازهای تیره تر، مانند پیاز قرمز ، حاوی بالاترین میزان کورستین هستند.

سرشار از آنتی اکسیدان

پیاز یک مبارزه کننده با رادیکال های آزاد است که به ترمیم و محافظت از سلول های آسیب دیده در بدن شما کمک می کند. آنها یکی از بهترین منابع فلاونوئیدها (از جمله کورستین)، فیتوکمیکال ها با خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند.

پیاز قرمز و زرد نسبت به سایر انواع پیاز از نظر آنتی اکسیدان ها غنی تر است. در واقع، پیاز زرد ممکن است تقریبا 11 برابر بیشتر باشد. یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان ها می تواند به کاهش التهاب و خنثی کردن آسیب رادیکال های آزاد کمک کند، که منجر به سیستم ایمنی قوی و سلامت کلی بهتر می شود.

افزایش تراکم استخوان

مصرف پیاز به نظر می رسد تأثیر مثبتی بر تراکم استخوان داشته باشد.

خواص آنتی باکتریال

پیاز به ویژه پیاز قرمز و زرد منابع طبیعی عالی کورستین هستند. کوئرستین یک بیوفلاونوئید است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد قارچ و ضد باکتری است.

ارتقاء سلامت چشم

علیرغم این واقعیت که بریدن پیاز ممکن است باعث ریزش اشک چشم شود، پیاز در واقع برای سلامت چشم شما مفید است.پیاز سرشار از ترکیبات کورستین و گوگرد است که به محافظت از چشم کمک می کند. کوئرستین برای درمان بیماری هایی مانند خشکی چشم و قوز قرنیه استفاده شده است.

افزایش سلامت روده

پیاز به دلیل محتوای بالای پری بیوتیک ها برای سلامت روده مفید است. این شامل اینولین و فروکتولیگوساکاریدها می شود که باکتری های مفید روده هستند که میکروبیوم سالم را ارتقا می دهند. رشد باکتری های خوب در نهایت هضم غذا را بهبود می بخشد و به بدن شما کمک می کند تا مواد مغذی را بهتر جذب کند. بعلاوه، خواص ضد میکروبی ترکیبات گوگرد موجود در پیاز می تواند به حفظ تعادل فلور روده با دور نگه داشتن باکتری های بد کمک کند.

خواص ضد التهابی

پیاز خواص ضد التهابی نیز دارد. این بدان معنی است که آنها می توانند اثرات تسکین دهنده و آرام بخش داشته باشند. در واقع، آنها از لکوترین ها، پروستاگلاندین ها و هیستامین های تحریک کننده التهاب در هر دو بیماری استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید جلوگیری می کنند.

پیاز یک سبزیجات همه کاره

پیاز یک سبزی فوق العاده همه کاره است. می توانید از آن برای طعم دادن به بسیاری از وعده های غذایی، از سوپ گرفته تا همبرگر و غیره استفاده کنید. می توانید آن را خام بخورید، بپزید یا حتی کاراملی کنید. پیاز سرخ شده گزینه دیگری است، البته یک نسخه کمتر سالم. اما، هر راهی که انتخاب کنید، راه های بی پایانی برای گنجاندن پیاز در رژیم غذایی خود وجود دارد.

اشتراک گذاری