امروز برابر است با :1403-09-04

5 غذایی که هرگز نباید در ظروف استیل کربنی بپزید!

ظروف استیل کربنی گزینه ای عالی برای استفاده در آشپزخانه است، زیرا بیشتر برای تفت دادن، سرخ کردن غذاها در نظر گرفته شده است اساساً هر چیزی که نیاز به حرارت زیاد دارد، روی آن قرار می گیرد و همچنین سبزیجات دلچسب مانند قارچ و بادمجان. با این حال، با وجود تطبیق پذیری ظروف استیل کربنی، هنوز هم غذاهایی وجود دارد که نباید در آن بپزید زیرا ممکن است به تابه آسیب برسانند یا به درستی نپزند. به خواندن لیستی از غذاهایی که هرگز نباید با ظروف کربنی بپزید، ادامه دهید.

غذاهای اسیدی

وقتی یک ماهیتابه استیل کربنی به خوبی داغ شود، غذاهای اسیدی مانند گوجه فرنگی، مرکبات و سرکه می توانند لایه محافظ را بشکنند و باعث زنگ زدگی تابه شوند. غذاهای اسیدی نه تنها می توانند یک ماهیتابه را از بین ببرند، بلکه می توانند با فلز نیز تعامل داشته باشند، که طعم هر چیزی را که می پزید خراب می کند.

سوپ و خورش

سوپ‌ ها و خورش‌ هایی که کم و آهسته پخته می‌ شوند کاملاً خوشمزه هستند، اما بهتر است در فر یا قابلمه‌ های فولادی ضد زنگ درست شوند. استیل کربنی قرار نیست در برابر جوش یا دم کشیدن طولانی مقاومت کند، زیرا می تواند تابه را ضعیف کند و حتی به مرور زمان باعث پیچ خوردگی یا زنگ زدگی آن شود.

روغن زیتون و کره

چه در حال پختن با تابه استیل کربنی خود باشید یا برای حفظ کیفیت آن را چاشنی کنید، باید از هر چیزی که نقطه دود پایینی دارد مانند کره یا روغن زیتون دوری کنید. در عوض، از چیزی با نقطه دود بالا مانند آووکادو، آفتابگردان، کانولا یا روغن گیاهی استفاده کنید.

غذاهای منجمد

هرگز ایده خوبی نیست که غذای منجمد را مستقیماً روی یک ماهیتابه داغ قرار دهید، مخصوصاً یک ماهیتابه استیل کربنی. افت شدید دما از اقلام یخ زده می تواند باعث شود که فولاد کربنی وارد شوک حرارتی شده و آسیب ببیند. اگر می خواهید غذای منجمد را گرم کنید، مطمئن شوید که قبل از پخت به دمای اتاق برسد.

پروتئین ظریف

غذاهایی مانند مرغ، تخم مرغ و ماهی می‌ توانند به تابه کربنی شما بچسبند و به‌ طور یکنواخت می‌ پزند. نه تنها باعث آشفتگی می شود، بلکه بر نحوه ی نهایی شدن طعم غذای شما نیز تأثیر می گذارد.

اشتراک گذاری