چه کسی هلو را در سالاد میوه ای دوست ندارد؟ فقط یک نکته داریم: هلو ها باید نرم، شیرین و آبدار باشند. هیچ چیز بدتر از این نیست که سعی کنید هلویی سخت را برش دهید و وقتی گوشت آن را جدا می کنید، صدای ترق بلند و آسیب زا را بشنوید.
بهترین راه برای انتخاب یک هلو کاملا رسیده چیست؟ در اینجا چند نکته ساده وجود دارد.
راهنمای مطالعه
رنگ حرف اول را می زند
بهترین هلو باید گوشتی پر جنب و جوش، زرد و پوست طلایی مایل به قرمز داشته باشد. به سمت ساقه نگاه کنید: رنگ زرد روشن تر نشانه هلو کمتر رسیده است. رنگ های طلایی روشن تر نشانه پختگی است. میوه های دارای لکه های سبز، کبودی، فرو رفتگی یا نواحی صاف را کنار بگذارید. همچنین از هلوهایی با پوست چروک پرهیز کنید – احتمالاً بعد از برداشت سرد شده و خشک شده اند.
چه چیزی را بو کنیم
رایحه هلو با طعم آن ارتباط مستقیم دارد. اگر هیچ بویی ندهد، احتمالاً مزه آن هم خوب نیست. این همیشه صدق نمی کند (بسته به تنوع)، اما به طور کلی، میوه های هسته دار باید به طور قابل توجهی معطر باشند.
چه احساسی
فشار ملایم هلو چیزهای زیادی را به شما می گوید. کنار یا ساقه آن را فشار دهید: اگر کمی نرم باشد (باید کمی فشار آورد)، میوه رسیده است. سفتی نشانه آن است که هلو شما کم رسیده است. از آنجایی که احتمالاً می خواهید از هلوهای خود در طول چند روز لذت ببرید، بهتر است طیف وسیعی از سطوح رسیده را خریداری کنید.
از قبل برنامه ریزی کنید
به این فکر کنید که چه زمانی می خواهید از هلوهای خود لذت ببرید. اگر برای پیک نیکی که امروز است، شیرینی بپزید، به سراغ اوج رسیده بودن بروید. اگر می خواهید سه روز بعد از آن ها استفاده کنید، تعدادی از آنها را پیدا کنید که سفت تر و رنگ های روشن تری دارند.
هوشمندانه تر ذخیره کنید
هلوهای خود را در دمای اتاق نگهداری کنید. برای جلوگیری از کبودی، آنها را از سمت ساقه به سمت پایین در یک لایه نگه دارید. اگر آنها شروع به رسیدن بیش از حد کردند، آنها را در کشوی کریسپر در یخچال خود بیندازید.