امروز برابر است با :1403-12-02

چرا بایستی مصرف فیبر را در نظر داشته باشید؟

بدون فیبر، باکتری‌ های مضر دوستدار قند می‌ توانند تکثیر شوند. مقدار بالای قند در آب‌ میوه‌ ها نیز رشد این باکتری‌ های مضر را بیشتر تحریک کرده و تعادل میکروبیوم را بر هم می‌ زند.

فیبر باکتری‌ های مفیدی را تغذیه می‌ کند که ترکیبات ضد التهابی تولید می‌ کنند. علاوه بر این، کاهش مصرف فیبر ممکن است بر متابولیسم، سیستم ایمنی و حتی سلامت روان تأثیر منفی بگذارد.

آووکادو نیز میوه‌ای سرشار از فیبر است. یک آووکادوی متوسط حدود ۱۰ گرم فیبر غذایی دارد. آووکادو همچنین حاوی چربی‌ های اشباع‌ نشده مفید برای قلب و ویتامین‌ های B، C، E و K است.

کیوی‌ را هم می‌ توان در خانواده میوه‌ های دارای فیبر زیاد قرار دهیم. کیوی حاوی ترکیب منحصر به‌ فردی از فیبرها و پلی‌ فنول‌ ها است که از طریق اثر پروبیوتیکی و نیز خواص ملین به سلامت روده و باکتری‌ های موجود در آن کمک می‌ کند. هر کیوی تقریبا دو گرم فیبر دارد. اگر کیوی ارگانیک می‌ خرید، آن را بشویید و سپس با پوست بخورید تا مصرف فیبر خود را به حداکثر برسانید.

عدس و لوبیا از اعضای خانواده حبوبات‌ و سرشار از فیبر هستند. نصف فنجان لوبیای پخته‌ شده، حاوی هشت گرم فیبر است.

لوبیا همچنین منبع خوبی از پروتئین است، بنابراین وقتی آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید با یک تیر دو نشان زده‌ اید.

بلغور جو دوسر نیز منبع عالی فیبر محلول چسبناک است. یک فنجان بلغور جو دوسر پخته‌ شده، چهار گرم فیبر برای بدن فراهم می‌ کند.

اشتراک گذاری