زمان مصرف قهوه احتمالاً به همان اندازه مهم است که چقدر قهوه مصرف می کنیم تا زندگی طولانی تری داشته باشیم. در حالی که نتایج تحقیقات علمی گذشته بر روی میزان مصرف قهوه متمرکز شده بود محققان تصمیم گرفتند بر زمان نوشیدن قهوه تمرکز کنند و نتایج این تحقیق می تواند باعث شود برخی افراد در روال نوشیدن قهوه خود تجدید نظر کنند.
نتایج این تجزیه و تحلیل نشان داد که مصرف کنندگان قهوه صبحگاهی ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۱ درصد خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در مقایسه با افرادی بودند که قهوه مصرف نمی کردند و در مقابل، افرادی که به طور مداوم در طول روز قهوه می نوشیدند، کاهش قابل توجهی در مرگ و میر نداشتند.
چرا ممکن است قهوه صبحگاهی بهترین باشد؟
بر اساس نتایج تحقیقات منتشرشده در سایت ارث، دو مکانیسم اصلی برای توضیح اینکه چرا قهوه صبحگاهی می تواند مزایای برجسته تری ارائه دهد، پیشنهاد شد؛ اول، نوشیدن قهوه در اواخر روز ممکن است با مهار تولید ملاتونین، هورمونی کلیدی برای تنظیم چرخه خواب و بیداری و مرتبط با سلامت قلب و عروق، ریتم شبانه روزی بدن را مختل کند و حتی مصرف زیاد قهوه در بعد از ظهر یا عصر می تواند ملاتونین در شب را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.
اثرات ضد التهابی قهوه ممکن است در صبح، زمانی که نشانگرهای التهابی بدن به اوج خود می رسد، مفیدتر باشد. نوشیدن قهوه در آن زمان ممکن است ترکیبات ضدالتهابی خود را دقیقاً در زمانی که بدن می تواند به طور موثر از آنها استفاده کند، به بدن برساند. ارقام مختلفی در این تحقیق ارائه شد که نشان دهنده کاهش خطر مرگ و میر برای سطوح مختلف مصرف در میان مصرف کنندگان قهوه صبحگاهی بود.
قهوه خواص بسیاری از جمله تببر بودن و ادرارآوری دارد، همچنین ضد عفونی کننده، نشاط بخش، ضد آلزایمر، ضد پارکینسون، کاهش دهنده وز وز گوش است و عاملی مفید برای پیشگیری از بیماری دیابت محسوب می شود و علاوه بر افزایش مقاومت بدن در فعالیت های سنگین (مانند ورزش های استقامتی)، نیروی بدن را افزایش می دهد.
منبع: خبر آنلاین