امروز برابر است با :1403-09-03

مقایسه برند های مختلف بیل مکانیکی

بیل های مکانیکی Excavator ماشین آلات سنگین در دسته ماشین های راهسازی و معدنی محسوب می شوند که در رده های مختلف با مشخصات مکانیکی مختلفی تولید می شوند. بیل مکانیکی در یک دسته بندی کلی به بیل مکانیکی چرخ لاستیکی و بیل مکانیکی چرخ زنجیری قابل دسته بندی می باشد که در دو مدل با برند های مختلف در ظرفیت های مختلف بکار می روند. بیل مکانیکی چرخ زنجیری قابلیت عملکرد در شرایط دشتوار تر سطحی و بیل های مکانیکی چرخ لاستیکی سرعت حرکتی بالاتری دارند. شناخته شده ترین برند های تولید کننده بیل مکانیکی به قرار زیر هستند:

  • بیل مکانیکی کوماتسو KOMATSU : بی تردید یکی از بزرگترین و شناخته شده ترین برند های تولید کننده ماشین های راهسازی برند ژاپنی KOMATSU می باشد. مدل های PC200, PC210, PC220 , PC300 از بیل های مکانیکی کوماتسو در ایران محبوبیت بالایی دارد. در کل باید گفت دوام و طول عمر مفید این بیل مکانیکی ژاپنی بسیار بالا بوده و قطعات آن قیمت نسبتا بالایی دارند.
  • بیل مکانیکی هیوندا HYUNDAI : برند کره ای هیوندا تولید کننده انواع موتور های دیزلی، انواع ماشین آلات راهسازی و معدنی و ژنراتور های برق می باشد. بیل مکانیکی هیوندا در سری های R170, R210, R220 در بازار ایران دارای محبوبیت بالایی است. در میان برند های مختلف بیل مکانیکی برند هیوندا دارای سرعت عمل بسیار بالای می باشد و در مقایسه با بسیاری از دیگر انواع برند های تولید کننده بیل های مکانیکی عملکرد سریعتری دارد. قیمت لوازم یدکی بیل مکانیکی هیوندا کره در قیاس با برند های ژاپنی از قبیل کوماتسو اندکی پایین تر است.
  • بیل مکانیکی ولوو VOLVO : برند ولوو یکی از معتبر ترین برند های تولید کننده موتور های دیزلی تحت نام VOLVO PENTA و ماشین آلات راهسازی و معدنی می باشد. سری های EC210, EC240, EC290 از بیل مکانیکی ولوو در ایران محبوبیت بالایی دارد. این برند مطابق با استاندارد های اتحادیه اروپا ساحته شده و دارای دوام بالایی است.
  • بیل مکانیکی هیتاچی HITACHI : برند هیتاچی یکی از برند های ژاپنی می باشد که بصورت هلدینگ در تولید بسیاری از ماشین آلات صنعتی فعالیت دارد. بیل مکانیکی هیتاچی با سری های EX200, EX400 در بازار ایران وارد شده و محبوبیت کمتری نسبت به برند های دیگر دارد.
  • بیل مکانیکی کاترپیلار CAT : برند کاترپیلار آمریکا یکی از بزرگترین تولید کنندگان موتور های دیزلی در دنیا محسوب می شود که موتور های تولیدی آن نه تنها بر روی ماشین آلات راهسازی کاترپیلار بلکه بر روی بسیاری کشتی ها و موتور های دیزلیی اتصال پیدا می کند. در بازار ایران بولدوزر کاترپیلار با وسعت بیشتری نسبت به بیل مکانیکی کاترپیلار وارد شده است اما بیل های سری E320, E325, E330 از این ماشین آلات استفاده گسترده ای دارند.

مشخصات فنی جهت خرید یا اجاره بیل مکانیکی

اولین و مهمترین فاکتور در انتخاب بیل مکانیکی در نظر داشتن مورد مصرف و شرایط کاربری است. انتخاب در میان بیل های مکانیکی چرخ لاستیکی و چرخ زنجیری با در نظر گرفتن شرایط عملکرد و شرایط سطحی که بیل مکانیکی بر روی آن فعالیت دارد و سرعت حرکتی صورت می پذیرد که از مهمترین فاکتور های انتخاب می باشد. موارد اصلی که در انتخاب، خرید و یا اجاره دیزل ژنراتور ها می بایست در نظر گرفت به قرار زیر هستند:

  • حجم باکت بیل مکانیکی: یکی از مهمترین مشخصه های فنی بیل های مکانیکی حجم باکت می باشد. در واقع حجم باکت بیل مکانیکی بیانگر میزان خاکی است که در هر بار پر و تخلیه کردن باکت منتقل می شود و از 0.9 متر مکعب برای بیل های مکانیکی تا 7 متر مکعب برای بیل های فوق سنگین تغییر می کند.
  • طول و ارتفاع بوم بیل مکانیکی: بیل های مکانیکی در بسیاری از کاربری ها برای حفاری و گود برداری مورد استفاده قرار می گیرند. طول و ارتفاع بوم بیل مکانیکی قابلیت نفوذ این ماشین آلات سنگین را مشخص می کند.
  • توان و نیروی پیشران موتور: بیل های مکانیکی از یک موتور دیزلی قدرتمند استفاده می کنند. توان، گشتاور خروجی و نیروی پیشران موتور از مشخصات فنی مهم در انتخاب بیل های مکانیکی می باشد که می بایست بر حسب شرایط کاربری انتخاب شود.
  • حجم موتور و میزان مصرف سوخت: یکی از هزینه های ثابت در کاربری موتور های دیزلی و بیل های مکانیکی سوخت و گازوئیل مصرفی می باشد. حجم موتور و میزان مصرف سوخت از مهمتریسن فاکتور های فنی در انتخاب و خرید بیل های مکانیکی محسوب می شود.
اشتراک گذاری