انواع چراغ های اتاق عمل و عملکرد آنها چیست؟ کیفیت نور برای موفقیت یک عمل جراحی بسیار مهم است و نوع چراغ اتاق عمل استفاده شده در جراحی بسته به نیاز جراح متفاوت است. روشنایی جراحی باید روشنایی روشن، یکنواخت و متمرکز را فراهم کند تا جراح بتواند آناتومی محل جراحی را به طور دقیق تجسم کند. برای اطلاع از قیمت و اطلاعات بیشتر در مورد انواع چراغ های اتاق عمل، لطفا به صفحه مربوطه در وب سایت به توان تجهیز مراجعه کنید.
انواع چراغ های اتاق عمل مدرن را میتوان به سه نوع دستهبندی کرد: چراغهای بالای سر جراح، چراغهای جلو و چراغهای حفرهای که هر کدام اهداف مشخصی را انجام میدهند. البته این چراغ ها به دسته های ریز تر تک قمره، دو قمره، سه و چهارقمره و همچنین 5 قمره تقسیم میشوند. ما در شرکت به توان تجهیزتوزیع کننده رسمی انواع مدل های چراغ اتاق عمل و تعمیر چراغ اتاق عمل هستیم. جهت مشاوره خرید رایگان با شماره 09125127962 تماس حاصل فرمایید.
امروزه روشنایی اتاقهای عمل بسیار پیشرفتهتر از یک دهه پیش است. این دیگر صرفاً در مورد روشنایی نیست. تمرکز به سیستم های درگیر تغییر کرده است. سیستم های نورپردازی مدرن فقط به ارائه نور عالی نیستند. آنها همچنین باید از زیرساخت هایی پشتیبانی کنند که تصویربرداری و نظارت، سیستم های کنترلی که می توانند چندین دستگاه را در اتاق تنظیم کنند و سیستم های مسیریابی ویدئویی طراحی شده برای تصویربرداری دیجیتال را پشتیبانی کنند.
در حال حاضر، انواع چراغ های اتاق عمل سقفی جراحی، ابزار ضروری جراحان در حین عمل هستند. این چراغ ها سایه ها را به حداقل می رساند و دید بافت ها را افزایش می دهد و کار را برای جراحان آسان تر می کند. در نتیجه، تجهیز یک بیمارستان به چراغ های سقفی جراحی پیشرفته یک مزیت قابل توجه است، زیرا نور مناسب و روشنایی خنک را فراهم می کند و در نتیجه تمرکز و راحتی جراح را بهبود می بخشد و همچنین کیفیت جراحی و پتانسیل بهبودی بیمار را افزایش می دهد.
راهنمای مطالعه
چراغ اتاق عمل چیست و چگونه عمل می کند؟
چراغ های جراحی با نام های مختلفی از جمله چراغ های اتاق عمل، لامپ های جراحی و چراغ های OR شناخته می شوند. از این چراغ ها برای روشن کردن ناحیه جراحی در حین عمل استفاده می شود. مجموعهای از چراغهای جراحی که روشنایی اتاق عمل را فراهم میکنند، اغلب به عنوان سیستم روشنایی جراحی شناخته میشوند.
چراغ های جراحی نوری ثابت و یکنواخت را برای تیم پزشکی روی تخت عمل در طول جراحی ارائه می دهند. آنها را می توان بر اساس نوع نوری که ساطع می کنند، مانند لامپ های رشته ای یا LED دسته بندی کرد. لامپ های جراحی سنتی در درجه اول لامپ های رشته ای هستند که حاوی گاز هالوژن در یک محیط فشار خاص هستند. دیودهای ساطع نور (LED) نشان دهنده پیشرفتی انقلابی در روشنایی جراحی است که به طور موثر مسئله اشعه مادون قرمز ناشی از گرمای بیش از حد را از بین می برد. بهعلاوه، انواع چراغ های اتاق عمل را میتوان بر اساس ساختار نصب آنها، از جمله چراغهای نصبشده روی سقف، نصبشده روی زمین، چراغهای قابل حمل و دیواری طبقهبندی کرد.
انواع چراغ های اتاق عمل چیست؟
چراغ های تک قمره اتاق عمل
انواع چراغ های اتاق عمل سقفی، به ویژه نوع تک قمره، نشان دهنده دسته ای از چراغ های جراحی طراحی شده برای اتاق های عمل است. مشخصه این چراغ ها مصرف کم انرژی و تولید حداقل گرما در کنار مزیت تامین نور خنک است. آنها راندمان بالا را تضمین می کنند و با محصولات شناخته شده جهانی که به آخرین پیشرفت های فناوری پایبند هستند سازگار هستند.
این چراغ ها در مدل های مختلفی عرضه می شوند که هر کدام برای رفع نیازها و شرایط خاصی برای نصب سقف طراحی شده اند. کلیه محصولات خریداری شده توسط کارکنان شرکت در محل تعیین شده مشتری نصب و سازماندهی می شوند. سابقه تثبیت شده این شرکت در خدمات پس از فروش، تضمینی قوی برای مشتریانی است که به دنبال چراغ های جراحی LED مناسب هستند. یکی از برندهای مطرح در این دسته از چراغ های جراحی تک قمره ثابت MARTIN می باشد.
چراغ اتاق عمل 2 قمره
چراغ جراحی که به آن چراغ سیالیتک نیز گفته می شود، یک ابزار ضروری در اتاق عمل است. انواع چراغ های اتاق عمل مجهز به لامپ های هالوژن یا ال ای دی است که نور سفید را بدون بالا بردن دمای بیمار یا وسایل جراحی ساطع می کنند. چراغ جراحی دو قمر به طور خاص برای از بین بردن سایه ها و خطاهای بینایی طراحی شده است. یکی از برندهای مطرح چراغ های جراحی دو قمر، چراغ جراحی دو قمرهMAQUET است.
علاوه بر این، نور تولید شده توسط لامپ جراحی، رنگ بافت تحت درمان را تغییر نمی دهد. علاوه بر این، چراغ های جراحی از نظر عملکرد، تعداد اجزا، روشنایی، تعداد لامپ ها و سایر ویژگی ها به طور قابل توجهی متفاوت هستند. چراغ جراحی دو قمره ثابت دارای طراحی دو قسمتی با فناوری کنترل لمسی است و برای خرید در فروشگاه تجهیزات احیا موجود است.جهت مشاوره خرید لوازم جانبی چراغ اتاق عمل لطفا با شماره 09125127962 تماس حاصل فرمایید.
چراغ سیالیتک ( اتاق عمل ) سه قمره
چراغ جراحی یک وسیله پزشکی است که معمولاً در بیمارستان ها یافت می شود و برای روشن کردن اتاق های عمل استفاده می شود. چراغ های جراحی برای روش های مختلف ضروری هستند و روشنایی لازم را برای جراحان و کارکنان اتاق عمل ارائه می دهند.
ویژگی کلیدی این نورپردازی توانایی آن در جلوگیری از ایجاد سایه و اعوجاج رنگ است. چراغ جراحی سه قمره ثابت نمونه ای از این تجهیزات است که برند TRUMPF یکی از برترین سازندگان این مدل می باشد.
چراغ اتاق عمل چهار قمره
انواع چراغ های اتاق عمل از لامپ های زنون یا هالوژن استفاده می کنند. در حالی که لامپ های زنون گران تر هستند، معمولا از لامپ های هالوژن استفاده می شود و نور کافی را ارائه می دهند. علاوه بر این، این چراغ های جراحی مجهز به لامپ های پشتیبان هستند که در صورت خرابی نور اولیه فعال می شوند.
این چراغ ها در محیط های مختلفی از جمله اتاق اورژانس، اتاق زایمان و اتاق معاینه به کار می روند. لامپ جراحی چهار بازوی ثابت توسط پزشکان، جراحان و متخصصان برای روشن کردن بهینه ناحیه جراحی و افزایش دید در طول عمل استفاده می شود. یکی از برندهای برتر این نوع چراغ جراحی چهار قمره ثابت برند Frdows می باشد.
چراغ سیالیتیک 5 قمره
انواع چراغ های اتاق عمل که به آنها سیستم های روشنایی جراحی نیز گفته می شود، عمدتاً در اتاق های عمل بیمارستان ها و مراکز جراحی سرپایی استفاده می شوند. با این حال، آنها همچنین می توانند در مکان های مختلف در سراسر تاسیسات به کار گرفته شوند تا روشنایی با کیفیت بالا در همه مناطق ارائه دهند.
چراغ های سقفی پنج قمره قادر به ارائه نور روشن برای مدت طولانی بدون تولید گرمای بیش از حد هستند و راحتی را برای کارکنان تضمین می کنند. برای برآورده کردن الزامات برای تجسم بهینه در طول مراحل و عملیات، گزینههای نورپردازی متنوعی در دسترس است. یکی از برندهای پیشرو برای این نوع چراغ جراحی پنج قمره Hanalux است.
چراغ های جلو جراحی
جراحان از انواع چراغ های اتاق عمل جلوی جراحی استفاده میکنند تا نور مستقیمی را در راستای خط دید خود ایجاد کنند. آنها اغلب همراه با لوپ ها استفاده می شوند و یک پرتو متمرکز از نور روشن را که معمولاً بین 1 تا 5 اینچ قطر دارد، به منطقه مورد نظر می رسانند. سیستمهای قدیمیتر چراغهای جلوی جراحی، که به کابلهای فیبر نوری متصل به یک ژنراتور نور جداگانه متکی هستند، به تدریج با سیستمهای LED با باتری جایگزین میشوند. این چراغهای جلوی جدیدتر به جراحان تحرک بیشتری ارائه میدهند و در مقایسه با سختافزار سنتی وزن سبکتری دارند.
چراغ های حفره ای
تمام اعمال جراحی را نمی توان در نواحی خاصی از بدن با استفاده از چراغ های سقفی یا حتی چراغ های جلو انجام داد. در چنین مواردی، چراغهای حفرهای میتوانند در ارائه روشنایی بیشتر به این مناطق چالش برانگیز مفید باشند. این نوع روشنایی معمولاً به یک ابزار جراحی متصل می شود یا در یک سیستم جمع شونده ادغام می شود.