آجیل دارای امگا ۶ و امگا ۳ است و در دیگر تنقلات مانند شیرینی ها این ریز مغذی ها وجود ندارد. مغزهای موجود در آجیل سرشار از ویتامین C، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند.
مصرف آجیل برای بیمارانی مانند دیابتی ها، افراد مبتلا به پرفشاری و چربی خون عواقب ناخوشایندی دارد.
مصرف آجیل بعد از وعده غذایی سبب اضافه وزن در افراد می شود.
مصرف آجیل از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.
مصرف مغزهای تازه، خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و سرطان ها را کم می کند.
بیماران مبتلا به پرفشاری خون می توانند فشار خون را با مصرف مغز های تازه و خام کاهش دهند.