مجله چرخونکی : از هر مبلمانی که برای تجهیز کسب و کار خود استفاده کنید، طیفی از مواد اولیه را شامل می شود که مهمترین، پایه ای ترین و قدیمی ترین آن ها چرم است. چرم به دلیل ویژگی های منحصر به فرد و خاصی که دارد، متریالی بسیار مطلوب برای ساخت مبلمان اداری به حساب می آید. یکی از ویژگی های خاص چرم این است که می توان آن را با انواع مختلف متریالی که در ساخت مبلمان استفاده می شود، به کار برد.
راهنمای مطالعه
مزایا و معایب مبلمان اداری چرم
- این نوع روکش می تواند برای انواع مختلفی از مصالح و در کنار این مصالح اعم از چوب، فلز و استیل به کار رفته و با رنگ و طرحی که دارد، با آنها هارمونی و زیبای خاصی داشته باشد.
- افزایش زیبایی ظاهری و سبک و دلنشین کردن محیط
- دوام و ماندگاری بالا یکی دیگر از ویژگی های این نوع روکش ها است که می تواند سال های بیشتری استفاده شود.
- ایجاد یک حالت غنا و اصالت، ویژگی دیگری است که روکش های چرمی می توانند داشته باشند. در واقع با توجه به رنگی که دارند، به خوبی می توان از طرح و رنگ آنها برای ایجاد یک محیط کلاسیک استفاده نمود و عظمت محیط شرکت را افزایش داد.
- چرم یکی از متریال های با کیفیت و لاکچری به حساب می آید.
- چرم مصنوعی یکی دیگر از زیر شاخه های روکش های چرمی است که برخی از ویژگی های چرم طبیعی را دارد ولی هزینه آن ارزان تر است.
- مناسب بودن برای افراد مبتلا به آلرژی
- مبل های چرمی نسبت به مبل های پارچه ای به راحتی می توانند با یک دستمال مرطوب پاک و تمیز شوند.
- یکی از معایب مبل چرم، هزینه بالای آن است.
- چرم بو ها را کمتر به خود جذب می کند.
- عیب دیگر سرد بودن این مبلمان ها در فصل زمستان و گرم بودن آن در تابستان است که می توان موجب تعریق شود.
- در مبلمان چرم فنر به کار نمی رود.
- با این که تنوع چرم بالا است اما طرح های بسیار کم است.
وجه تمایز این مبلمان در چیست؟
مقاومت مبلهای اداری پارچهای بستگی به جنس پارچه استفاده شده در مبلمان دارد (همان طور که مقاومت مبلمان اداری چرمی نیز بستگی به نوع چرم استفاده شده دارد). در برخی از مبلمان اداری پارچهای از نوعی روکش مقاوم در برابر لکه استفاده میشود که در این صورت به راحتی میتوان لکههای بوجود آمده روی مبلمان اداری را پاک کرد.
از طرفی روی مبلمان اداری پارچهای همانند مبلهای اداری چرمی خراش نمیافتد و مبلهای پارچهای از این نظر نسبت به مبلهای اداری چرمی بهتر هستند. همچنین در صورت انتخاب مبل اداری چرمی، باید با مشکل پوسته پوسته شدن آن نیز دست و پنجه نرم کنید.
مزایا و معایب مبلمان اداری پارچه ای
همانطور که گفتیم، کیفیت روکش یکی از عیار های مهم در تعیین کیفیت، راحتی و زیبایی مبلمان ها به خصوص مبلمان اداری است که لازم است در انتخاب آن دقت شود. در مورد مزایا و معایب روکش مبلمان اداری پارچه ای نیز می توان به عوامل زیر اشاره نمود:
- راحتی: یکی از مزایا این نوع روکش است که البته بستگی به نوع پارچه نیز دارد.
- این مبل ها گرم تر و نرم تر از مبل های چرمی هستند.
- این مبل ها سفت تر از مبل های چرمی هستند.
- مقاومت یکی دیگر از ویژگی های مثبت این نوع روکش است.
- از معایب این روکش می توان به لکه برداری آن اشاره نمود.
- همچنین تمیز کردن این نوع روکش ها سخت تر از مبلمان های چرمی است.
- رنگ و طرح های مختلف این نوع روکش نسبت به مبلمان های چرمی بسیار بیشتر و متنوع تر است.
- در مقایسه با مبل های چرمی هزینه کمتری دارد.
- نسبت به مبلمان های چرمی عمر و دوام کمتری دارند.
بهترین روکش مبل اداری چیست؟
روکش کردن مبلمان اداری آخرین مرحله از تولید یک مبلمان است اما اولین قسمتی است که شما آن را در مواجهه می بینید و از روی آن در مورد مبلمان اداری حتماً قضاوت می کنید. جنس های مختلفی از پارچه و چرم وجود دارند که برای روکش مبل اداری استفاده می شوند. از بهترین روکش های چرمی برای مبل اداری چرم هایی نظیر چرم وی و یا چرم پی یو است که بسیار چگال، لطیف و بادوام هستند.
باوجود اینکه چرم های باکیفیتی امروزه وجود دارند که در روکش مبل اداری می توان از آن ها استفاده نمود، اما کماکان برخی افراد روکش پارچه ای برای مبل اداری را به روکش چرمی ترجیح می دهند. شاید پارچه حس صمیمی تر یا آشنا تری برایشان دارد و یا ترس آن را دارند که روکش چرمی مبل اداری موجب تعریق بیشتر بدن شود. در حالیکه امروزه چرم هایی که به خوبی هوا را از خود عبور می دهند باعث می شوند ساعت ها نشستن روی صندلی باعث تعریق بدن نشود.
تفاوت مبل اداری و مبل خانگی
مشخصاً رسمیتر بودن محیطهای اداری در مقایسه با فضای خانه، دقیقاً موضوعی است که سبب تمایز مبل اداری با مبل خانگی شده است. به همین دلیل است که مبل اداری عموماً از شکل مستحکمتر، رنگهای متناسب با فضای اداری و متریالهایی بادوامتر به فروش میرسند.