از آنجایی که طالبی بسیار شیرین و خوشمزه است، ممکن است بپرسید آیا طالبی برای شما مفید است؟ طالبی حاوی ویتامین های ضروری مانند ویتامین های A و C است و افزودنی بسیار متنوعی برای سالادها و اسموتی ها است و همچنین یک میان وعده مستقل عالی است.
راهنمای مطالعه
ارزش تغذیه ای طالبی
طالبی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. در اینجا به آنچه در داخل یک فنجان طالبی مکعبی وجود دارد نگاهی می اندازیم.
- آب 144 گرم
- کالری 54.4 کیلو کالری
- پروتئین 1.34 گرم
- چربی 0.304 گرم
- کربوهیدرات 13.1 گرم
- فیبر 1.44 گرم
- شکر 12.6 گرم
- ساکارز 6.96 گرم
- گلوکز 2.46 گرم
- فروکتوز 2.99 گرم
- کلسیم – 14.4 میلی گرم
- آهن – 0.336 میلی گرم
- منیزیم 19.2 میلی گرم
- فسفر 24 میلی گرم
- پتاسیم 427 میلی گرم
- سدیم 25.6 میلی گرم
- روی 0.288 میلی گرم
- مس 0.066 میلی گرم
- منگنز 0.066
- ویتامین های A، B، C، E و K
فواید طالبی برای سلامتی
صرف نظر از اینکه طالبی رسیده و خوشمزه است، بسته به زمان خرید آن، همیشه مغذی است. اگر به دلایل بیشتری برای خوردن طالبی نیاز دارید علاوه بر طعم خوش و شیرین در اینجا برخی از بزرگترین فواید برای سلامتی شما آورده شده است.
کاهش التهاب
ترکیبات موجود در طالبی به نام فیتونوترینت به میوه خاصیت ضد التهابی می دهد. این میوه گرد همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها و فیبر است که از استرس های سلولی جلوگیری می کند و سیگنال های التهابی ناشی از سیستم ایمنی را مهار می کند.
هیدراته کنید
می دانید که باید در طول روز به طور منظم آب بنوشید تا به خوبی هیدراته بمانید اما فراموش نکنید که خوردن میوه ها و سبزیجات با محتوای آب بالا به رسیدن به این هدف کمک می کند. طالبی حدود 90٪ آب است و می تواند یک انتخاب عالی برای رفع نیازهای روزانه فرد به هیدراتاسیون باشد. هیدراته بودن باعث می شود قلب شما به حرکت در بیاید و مغز شما به درستی کار کند.
حمایت از فلور روده
فیبر به هضم منظم کمک می کند و فلور روده و قند خون شما را کنترل می کند. میوه یکی از انواع مواد غذایی است که فیبر بالایی دارد و این نیز از این قاعده مستثنی نیست. طالبی منبع فیبر است که به شما کمک میکند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید و سلامت روده تان را بهبود بخشد. همچنین خطر ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و برخی سرطان ها را کاهش می دهد.
با عفونت ها مبارزه کنید
در صورتی که رنگ روشن آن را از بین نبرد، طالبی سرشار از ویتامین C است، یک ویتامین ضروری که دارای خواص آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی است. ویتامین C از سلول های ما محافظت می کند، پوست، رگ های خونی، استخوان ها و غضروف ها را سالم نگه می دارد.
افزایش سلامت چشم
رنگ نارنجی طالبی ها نشان می دهد که آنها منبع عالی بتاکاروتن هستند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. این سیستم ایمنی ما را بهینه می کند و چشم و پوست ما را سالم نگه می دارد. لوتئین و زآگزانتین، دو آنتی اکسیدان موجود در طالبی که از رادیکال های آزاد محافظت می کنند، می توانند به محافظت از چشم ها و کاهش خطر دژنراسیون ماکولای مرتبط با افزایش سن کمک کنند.
قند خون را کنترل می کند
طالبی بار گلیسمی پایینی دارد (فقط 54 است!). این بدان معنی است که تأثیر کمتری بر سطح قند خون دارد. به طور خلاصه: قندهای طبیعی موجود در طالبی با فیبر همراه است که جذب گلوکز را در جریان خون کند می کند. این بدان معنی است که طالبی میوه ای مناسب برای افرادی است که دیابت را کنترل می کنند و همچنین برای افرادی که به دلایل دیگر به دنبال کنترل سطح قند خون خود هستند.
فشار خون را تنظیم می کند
طالبی سرشار از پتاسیم است که یک ماده معدنی حیاتی است که با متعادل کردن سطح سدیم در بدن به تنظیم فشار خون کمک می کند. به علاوه، محتوای بالای آب طالبی به هیدراتاسیون کمک می کند، که برای حفظ سطح فشار خون سالم بسیار مهم است. آنتی اکسیدان های موجود در طالبی همچنین می تواند به کاهش التهاب کمک کند، که در نهایت از سلامت قلب و عروق به طور کلی حمایت می کند.
با سرطان مبارزه می کند
طالبی منبع خوبی از آنتی اکسیدانها مانند ویتامینهای A (به شکل بتاکاروتن) و C است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند. رادیکال های آزاد می توانند به سلول ها آسیب برسانند و آسیب سلولی در نهایت به ایجاد سرطان کمک می کند. به عبارت دیگر: مصرف منظم غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مانند طالبی می تواند با محافظت از سلول ها در برابر استرس اکسیداتیو به کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان کمک کند.
علائم آسم را تسکین می دهد
طالبی حاوی سطوح بالایی از ویتامین C است که به دلیل خواص ضد التهابی آن شناخته شده است و می تواند به کاهش شدت علائم بیماری های تنفسی مانند آسم کمک کند. از آنجایی که ویتامین C سیستم ایمنی را تقویت می کند، می تواند به بدن در مبارزه با عفونت های تنفسی که می توانند حملات آسم را تحریک کنند، کمک کند.