عناب طبعی معتدل و مایل به سرد دارد و می تواند به کاهش حرارت بدن کمک کند، همچنین طبیبان کهن آن را برای آرامش اعصاب، بهبود کیفیت خواب و تقویت سیستم ایمنی توصیه می کرده اند.
شیوه های مصرف عناب
این میوه هم به صورت تازه و هم خشک شده استفاده می شود و می توان از آن برای تهیه دمنوش های آرام بخش، شربت های دارویی، سرکه، مربا و حتی شیرینی های محلی بهره برد.
برخی از فواید عناب
عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم، رگ های خونی شما را شل کرده و در نتیجه، به تنظیم سطح فشار خون کمک میکند. این میوه همچنین به عنوان یک عامل ضد آتروژن عمل کرده و از رسوب چربی و گرفتگی عروق شما جلوگیری می کند.
عناب ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با رشد سلول های سرطانی مبارزه کند.
عناب به دلیل محتوای فیبر بالا و کالری کم، یک میان وعده عالی و سالم محسوب می شود. این میوه حاوی مقادیر کمی از چندین ویتامین و مواد معدنی است، اما در عوض غنی از ویتامین سی است که ویتامین مهم با خواص آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن به شمار می آید. همچنین عناب حاوی مقدار مناسبی پتاسیم است که نقش حیاتی در کنترل عضلات دارد و با داشتن کربوهیدرات هایی به شکل قندهای طبیعی، انرژی بدن شما را تأمین می کند.
به طور کلی، عناب میوه ای کوچک اما پرخاصیت است که ترکیبی از طعم شیرین و خواص دارویی گوناگون را در خود جای داده است. مصرف منظم عناب می تواند بخشی مهم از سبک زندگی سالم باشد.
سلب مسئولیت: همیشه قبل از شروع هر روتین با پزشک متخصص مشورت کنید.