امروز برابر است با :1403-09-01

ترفند شش مرحله ای که راز جلوگیری از فراموشی است!

راز فراموش نکردن در روش یادآوری نهفته است. از روش آسان 6 مرحله‌ ای استفاده کنید تا همه چیزهایی را که می‌ خوانید به خاطر بسپارید.

تکرار

بهترین ترفند حافظه که از نظر علمی ثابت شده است، تکرار فاصله است. این کار با منحنی فراموشی مبارزه می کند، بنابراین هرگز چیزی را که می خوانید فراموش نمی کنید.

رمز گذاری

رمز گذاری عمیق کلید ایجاد یک حافظه بلند مدت قوی تر است! از تکنیک فاینمن استفاده کنید تا آنچه را که می خواهید به خاطر بسپارید به دیگران بیاموزید. این به شما کمک می کند اطلاعات را بهتر سازماندهی کنید و حافظه خود را تقویت کنید.

تکه تکه شدن

حجم زیادی از اطلاعات را به شکلی تقسیم کنید که به راحتی قابل یادآوری باشد! محتوا را در گروه‌ های معنادار با استفاده از کلمات اختصاری سازماندهی کنید تا به خاطر سپردن آسان‌ تر شود.

یادآوری فعال

از این تکنیک علمی اثبات شده برای یادگیری سریعتر و به خاطر سپردن مطالب بیشتری استفاده کنید. بلافاصله پس از مطالعه، هر چیز مهم را روی یک کاغذ بنویسید.

تکنیک قصر حافظه

این روش یکی از کم درک ترین روش های حافظه است! برای استفاده از آن، آنچه را که می‌ خواهید به خاطر بسپارید با اشیای اتاق خواب یا خانه‌تان مرتبط کنید. سپس، وقتی می‌ خواهید آنچه را که می‌ خواهید به خاطر بیاورید، به سادگی در هنگام امتحان به اتاق خواب یا خانه خود نگاه کنید.

پردازش حدی

پردازش حدی یکی از قوی ترین و در عین حال کمتر شناخته شده ترین روش ها برای ایجاد حافظه قوی است. برای استفاده از آن، بلافاصله پس از یادگیری وارد حالت استراحت عمیق شوید. می‌ توانید یک چرت کوتاه، مدیتیشن یا تنفس عمیق به مدت 10 تا 15 دقیقه انجام دهید.

آیا روش کار می کند؟

این روش‌ ها قدرت حافظه و یادآوری را بهبود می‌ بخشند. مهمترین آنها تکرار است هر چه تعداد دفعات تکرار بیشتر باشد، حافظه طولانی تری باقی می ماند. توجه، تمرکز و تمرکز روی موضوع در حین تلاش برای حفظ کردن نیز مهم است. این به این معنی است که فرد نباید حواسش پرت شود، و تمرکز باید کاملاً روی چیزی باشد که شخص می‌ خواند یا مطالعه می‌ کند.

این ترفند یک استراتژی است که برای افزایش حفظ حافظه و بهبود توانایی بازیابی اطلاعات ذخیره شده طراحی شده است. بر اساس اصل یادآوری ساختاریافته عمل می‌ کند و افراد را تشویق می‌ کند تا به‌ جای تکیه منفعلانه به حافظه، فعالانه اطلاعات را بازبینی و سازمان‌ دهی کنند. این روش داده های پیچیده را به قطعات کوچکتر و قابل مدیریت ساده تر می کند و آنها را از طریق بررسی های دوره ای تقویت می کند.

درک موضوع با تجزیه و تحلیل مناسب احتمالاً به تقویت حافظه و تقویت حافظه بلندمدت کمک می کند، برخلاف یادگیری تکه ای به تنهایی، که برای حافظه کوتاه مدت، مانند امتحانات مفید است. هر چیزی که با یادگیری غیر مستقیم آموخته می‌ شود احتمالاً بلافاصله پس از امتحانات فراموش می‌ شود.

سلب مسئولیت: این مقاله بر اساس اطلاعات موجود در حوزه عمومی است. همیشه قبل از شروع هر کاری از متخصصان آن موضوع مشورت کنید.

اشتراک گذاری