در حالی که توت فرنگی های قرمز روشن و آبدار اغلب در بشقاب های ما نقش دارند، ممکن است با دور انداختن سبزی های برگ دارشان، گنجینه ای از مواد مغذی را از دست بدهیم.
اگر توت فرنگی می خورید، برگ های آن را نیز بخورید. رویه توت فرنگی با برگ ها به نام کاسه گل شناخته می شود و ارزش غذایی برابر با خود توت فرنگی را دارد.
برگ ها مملو از پلی فنول ها هستند که آنتی اکسیدان هستند و تقریباً به اندازه توت ویتامین C دارند. علاوه بر این، آنها سرشار از مواد مغذی دیگری هستند که برای بدن ما مفید هستند.
مصرف برگ های توت فرنگی در کنار میوه دوز خوبی از ویتامین را به همراه دارد!
این چیزی است که آنها سر میز آورده اند:
تقویت ویتامین و مواد معدنی: برگ های توت فرنگی منبع عالی ویتامین C است که برای عملکرد سیستم ایمنی ضروری است و همچنین ممکن است حاوی ویتامین های A، K و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم باشد.
نیروگاه آنتی اکسیدانی: آنها سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها هستند که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد.
تنظیم بالقوه قند خون: مطالعات اولیه نشان می دهد که برگ های توت فرنگی ممکن است به مدیریت سطح قند خون کمک کند.
کمک به هضم: برگ ها مقداری فیبر رژیمی دارند که می تواند سلامت و منظم بودن روده را تقویت کند.
خواص آنتی اکسیدانی برگ های توت فرنگی در مقایسه با سایر سبزی های معمولی.
برگ های توت فرنگی در مورد آنتی اکسیدان ها رقیب قوی هستند. در حالی که سبزیجات برگدار معمولی مانند کلم پیچ و اسفناج منابع عالی هستند، برگ های توت فرنگی ممکن است سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان های خاص، به ویژه اسید الاژیک داشته باشند.
چگونه برگ های توت فرنگی می توانند تجربیات آشپزی را تقویت کنند
برگ های توت فرنگی در مقایسه با میوه، طعم مشخصی دارند.
افزودن تازه به سالاد: برگ های ریز خرد شده طعمی منحصر به فرد و رنگی زنده به سالاد می دهند.
چای و نوشیدنی های دم کرده: برگ های دم کرده یک چای گیاهی با طراوت و بالقوه تقویت کننده سلامتی ایجاد می کنند.
تزیینات طعم دار: برگ های کامل یا خرد شده به دسرها یا غذاهای خوش طعم، طعمی تزئینی و جوهر ظریف توت فرنگی اضافه می کنند.
مخلوط شده در اسموتی ها: یک مشت برگ توت فرنگی می تواند مواد مغذی اضافی را به اسموتی شما اضافه کند.
به یاد داشته باشید، در حالی که برگ های توت فرنگی به طور کلی بی خطر هستند، اگر آلرژی دارید، به ویژه به توت فرنگی ، با یک پزشک متخصص تغذیه مشورت کنید.