علت بوی بد دهان اغلب ذرات ریز موجود در دهان، خشکی دهان یا مشکلات گوارشی است. در واقع علت این بوی بد، وجود بیش از ۶۰۰ نوع کالری در دهان است. برخی از این باکتری ها هنگام گوارش مواد غذایی بین دندان و زبان، گازهای بد بویی را تولید می کنند.
راهنمای مطالعه
گیلاس و کاهو
گیلاس و کاهو بوی متیل مرکاپتان که باکتری های دهان آن را طی گوارش ذرات غذا تولید می کنند از بین می برند.
جعفری و ریحان
جعفری و ریحان بوی سیر را از بین می برند. پلی فنول هایی که در این دو ماده غذایی وجود دارد، ترکیبات سولفوری در سیر را از بین می برد.
ماست معمولی یا پروبیوتیک
خوردن ۸ اونس ماست معمولی بدون شکر به طور روزانه می تواند بوی بد دهان را کاهش دهد. این ماده غذایی باکتری هایی را که موجب گازهای بدبو یا بیماری های لثه می شود را از بین می برد.
آب
آب ذرات موجود در دهان و همچنین باکتری ها را می شوید. از طرفی، نوشیدن آب باعث افزایش بزاق دهان می شود که خود عاملی پاک کننده در دهان است.
چای
نوشیدن چای سبز یا سیاه به دلیل اینکه حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنول است از رشد باکتری هایی که عامل گازهای بدبو است جلوگیری کرده و از این طریق بوی بد دهان را کاهش می دهد.