این دسر لایه لایه با ترکیب رنگ های قرمز و سفید نه تنها جلوه ی زیبایی به میز یلدای شما می دهد بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و ترش انار، یک تجربه دلچسب را برای مهمانان رقم می زند.
مواد لازم برای تهیه ژله با انار
- شیر ۲ پیمانه
- شکر ⅓ پیمانه
- عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت ¼ پیمانه
- ژله انار یک بسته
- دانه انار یک پیمانه
- خامه فرم گرفته برای تزئین (اختیاری) بهمقدار لازم
طرز تهیه
- در مرحلهی اول باید پودینگ وانیل را آماده کنید. برای درست کردن پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در یک قابلمه با حرارت متوسط ترکیب کرده و به طور مداوم هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
- سپس مخلوط به دست آمده را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه روی لبه های قابلمه حباب تشکیل شود.
- در سومین مرحله، نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و به آرامی به مخلوط پودینگ در حال پخت اضافه کنید.
- حدود ۱.۵ دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.
- مخلوط پودینگ را در ظرفهای دسر مد نظرتان تقسیم کرده و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
- در همین حین بهسراغ درست کردن ژله بروید. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید.
- بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود ۲ قاشق چای خوری دانه ی انار بریزید.
- سپس ژلهی اناری که درست کردید را به آرامی روی دانه های انار بریزید.
- مجددا ظروف دسر را به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملاً سفت شود، در یخچال قرار دهید.
- در نهایت برای تزئین، می توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.