امروز برابر است با :1403-12-23

این مواد غذایی‌ در کاهش نفخ تاثیر گذار هستند!

نفخ، یک مشکل گوارشی رایج است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌ کنند؛ اگرچه در بسیاری موارد، بدون هیچ اقدام خاصی این مشکل از بین می‌ رود اما می‌ تواند به یک معضل جدی برای سلامت هم تبدیل شود.

برخی از مواد غذایی که به کاهش نفخ کمک می‌ کنند

زردچوبه

این ادویه که به غذاها رنگ زرد می دهد حاوی مقدار زیادی ترکیب «کورکومین» است. مطالعات نشان می‌ دهد که کورکومین می‌ تواند علائم «سندرم روده تحریک‌ پذیر» (IBS) را کاهش دهد، سیستم گوارشی را تنظیم کند و نفخ را کاهش دهد.

موز

داده‌ های یک مطالعه نشان داد زنانی که قبل از هر وعده غذایی یک موز می‌ خورند کمتر از آنهایی که این کار را نمی‌ کنند، نفخ می‌ کنند. کارشناسان فکر می‌ کنند که این به این دلیل است که با خوردن موز، باکتری‌ های روده خاصی را منتقل می‌ کنند که به آرام کردن تولید گاز در شکم کمک می‌ کند.

کرفس

مقداری کرفس میل کنید تا هیدراتاسیون بدن را تقویت کنید زیرا به فرآیند هضم کمک می‌ کند. کرفس همچنین فلاونوئیدهای خاصی (مولکول های گیاهی کوچک) را فراهم می کند که التهاب را در بدن شما از جمله در روده کاهش می‌ دهد.

آووکادو

این میوه‌ های گلابی شکل مملو از پتاسیم هستند. بدن شما برای مدیریت سطوح سدیم خود به پتاسیم نیاز دارد. این به نوبه خود باعث کاهش نفخ می‌ شود.

اشتراک گذاری