سابقه استفاده از قارچ برای محافظت در برابر انواع بیماری های عفونی به هزاران سال قبل برمی گردد. قارچ دارای چندین ماده مغذی کلیدی از جمله سلنیوم، ویتامین D و B۶ است که سلامت سیستم ایمنی را تقویت می کنند.
قارچ تنها ماده ی غذایی گیاهی است که بیشترین مقدار ویتامین D را در خود دارد.
سیستم ایمنی بدن برای دفع باکتری ها و ویروس ها به ویتامین D نیاز دارد. قارچ تنها ماده ی غذایی گیاهی است که بیشترین مقدار ویتامین D را در خود دارد و به همین دلیل، یک گزینه عالی بهعنوان منبع ویتامین D برای گیاهخواران به شمار می رود.