مصرف بیشتر مواد غذایی طبیعی مانند غلات کامل، سبزیجات، میوه ها، ماهی، تخم مرغ و آجیل می تواند نوید بخش سلامت رژیم غذایی شما باشد.
سبزیجات چلیپایی
همه سبزیجات سرشار از مواد مغذی هستند، اما سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم پیچ، کلم بروکسل سرشار از مواد مغذی گیاهی ضد التهاب، ضد سرطان و ضد پیری هستند. این سبزیجات همچنین منبع مهمی از منیزیم هستند، ماده معدنی که مسئول بیش از ۶۰۰ واکنش آنزیمی در بدن است.
سبزی های با برگ تیره
سبزی های برگ دار تیره نوعی سبزی چلیپایی و سرشار از فیبر و سایر مواد شیمیایی گیاهی مانند فولات هستند که برای سلامت قلب مهم است. فولات همچنین می تواند به کاهش خطر پولیپ روده بزرگ و جلوگیری از سرطان پستان، ریه و دهانه رحم کمک کند.
ماهی چرب
ماهیهای چرب مانند سالمون وحشی، ساردین، آنچوی، شاه ماهی و ماهی خال مخالی منابع با کیفیت پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ “DHA و EPA” هستند. خوردن ماهی سالمون دو بار در هفته برای کاهش خطر حمله قلبی، آریتمی، سکته مغزی، فشار خون بالا و افزایش تری گلیسیرید کافی است. چربی های امگا ۳ موجود در ماهی های چرب از التهاب پیشگیری می کنند. التهاب علت اصلی تقریباً همه بیماری های مزمن است.
غلات کامل
غلات کامل باعث کاهش کلسترول بد LDL، تری گلیسیرید و فشار خون می شوند. آنها همچنین می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع ۲، سندرم متابولیک و انواع خاصی از سرطان را کاهش دهند.
شکلات تلخ
شکلات تلخ نه تنها یک خوراکی خوشمزه است، بلکه فواید زیادی برای سلامتی دارد. شکلات تلخ با کاهش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و دیابت ارتباط دارد، زیرا سرشار از پلی فنول ها و فلاونوئیدهای غنی از آنتی اکسیدان است.