امروز برابر است با :1403-09-02

اگر با تابه های فولادی ضد زنگ آشپزی می کنید، بدانید!

پختن غذا یک هنر است، اما شامل بسیاری از عناصر جذاب علم نیز می شود. یکی از این جنبه های علمی آشپزی و اگر از استفاده از فولاد ضد زنگ می ترسید، فقط بدانید که منحنی یادگیری وجود دارد. هنگامی که از آن منحنی عبور کردید، تقریباً برای هر چیزی که می‌ پزید، از یک تابه بادوام‌ تر و با عملکرد بهتر استفاده خواهید کرد.

اثر لیدنفراست چیست؟

به زبان ساده، این تکنیکی است که به جلوگیری از چسبیدن غذا به تابه کمک می کند. هنگامی که یک ظرف فولادی ضد زنگ در دمای بالا گرم می شود، هر قطره آب اضافه شده بلافاصله تبخیر نمی شود. در عوض، آنها دانه های کوچکی را تشکیل می دهند که بدون تماس کامل در اطراف سطح تابه شناور می شوند. این امر به این دلیل اتفاق می افتد که لایه زیرین قطره آب در تماس با ظرف داغ تبخیر می شود و بالشتکی از بخار ایجاد می کند که بقیه قطرات را از گرما عایق می کند.

این تأثیر قابل توجه است زیرا نشان می دهد که یک ماهیتابه فولادی ضد زنگ به دمای مطلوب برای پخت و پز، به ویژه برای سرخ کردن رسیده است.

اگر تابه خیلی سرد باشد، غذا به سطح می‌ چسبد. وقتی اثر لیدنفراست رخ می دهد، نشان می دهد که تابه به اندازه کافی داغ است تا غذا به راحتی آزاد شود و از چسبیدن غذا جلوگیری می کند و باعث پختن یکنواخت می شود. خطر سوختن غذا، که می تواند ترکیبات مضر تولید کند کمتر می شود.

این به حفظ کیفیت غذایی غذای شما کمک می کند و به غذا اجازه می دهد یکنواخت و سریع بپزد. بنابر این، درک اثر لیدنفراست می‌ تواند به آشپزی سالم‌ تر و کارآمدتر کمک کند.

سلب مسئولیت: همیشه قبل از شروع هر روتین با پزشک خود مشورت کنید.

اشتراک گذاری