افزودن یک گیلاس به چای یا قهوه صبحگاهی ترفندی بود که به طور یکسان مورد علاقه افراد مشهور و علاقه مندان به تناسب اندام بود. رسانه های اجتماعی با توجه متخصصان تغذیه و تولیدکنندگان محتوا رو به تمجید از افزودن گیلاس به چای خود می گویند و فواید سلامتی و طعمی استثنایی را نوید می دهند.
آیا این روند نوشیدنی کار می کند؟
گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم است که به سم زدایی بدن کمک می کند. این ابر غذای نیروگاهی جذب مواد مغذی را افزایش می دهد و به تعادل pH معده کمک می کند.
چای، به ویژه هنگامی که با معده خالی مصرف شود، گاهی اوقات می تواند باعث اسیدیته شود. گیلاس با خواص اسیدی شیر مقابله می کند و خطر التهاب و سوء هاضمه را کاهش می دهد.
گیلاس همچنین به بهبود سلامت روده کمک می کند و هنگامی که با زردچوبه ترکیب شود، به مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند.
برای کسانی که مستعد اسیدیته هستند، مخلوط کردن گیلاس با آب ولرم به عنوان یک جایگزین عالی توصیه می شود. این ماده دارای خواص ملین طبیعی است که حرکات روده را تقویت می کند و برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر مطلوب است.
به غیر از کاهش سطح اسید اوریک، گیلاس به دفع چربی های سر سخت کمک می کند. بنابراین، نوشیدن گیلاس با چای سرشار از فواید سلامتی است.
با این حال، افرادی که دارای اضافه وزن و چاق هستند مراقب مصرف گیلاس باشند زیرا ممکن است سطح کلسترول آنها را افزایش دهد. کسانی که از کبد چرب رنج می برند نیز باید مراقب باشند.