آیا نوشیدن قهوه بدون کافئین واقعاً بی خطر است؟ اما، قبل از اینکه وحشت کنیم و عادت بدون کافئین خود را کنار بگذاریم، مهم است که واقعیت را از داستان جدا کنیم. هیچ شواهد علمی قوی مبنی بر اینکه قهوه بدون کافئین حاوی مواد شیمیایی مضری است که خطرات سلامتی قابل توجهی برای مصرفکنندگان دارد، وجود ندارد. تحقیقات با تمرکز بر خطرات بالقوه سلامتی در حال انجام است، اما شواهد فعلی هیچ نگرانی قابل توجهی را نشان نمی دهد.
خطر بالقوه مرتبط با قهوه بدون کافئین در مقایسه با قهوه معمولی
قهوه بدون کافئین جایگزین خوبی برای کسانی است که به کافئین حساس هستند. با حداقل کافئین (2 میلیگرم در هر فنجان در مقابل 95 میلیگرم در نوشیدنی معمولی)، قهوه بدون کافئین از ناراحتی های عصبی و مشکلات خواب جلوگیری می کند. در حالی که زمانی در فرآیند بدون کافئین از متیلن کلراید استفاده می شد، مقررات سطوح ایمن را تضمین می کند. هم قهوه بدون کافئین و هم قهوه معمولی دارای آنتی اکسیدان های مرتبط با فواید سلامتی هستند. به طور کلی، قهوه بدون کافئین خطرات کمتری را به همراه دارد و تجربه مشابهی از قهوه را برای کسانی که به دنبال کاهش مصرف کافئین هستند، فراهم می کند.
دستور العمل هایی برای اطمینان از ایمنی قهوه بدون کافئین وجود دارد
نهادهای نظارتی مانند FDA و سازمان ایمنی غذای اروپا استانداردها و دستور العمل های ایمنی را برای اطمینان از ایمنی قهوه بدون کافئین، با اقدامات خاصی برای نظارت و تنظیم سطوح مواد بالقوه مضر در محصولات بدون کافئین، مانند باقی مانده های متیلن کلرید، ایجاد کرده اند. برای محافظت از سلامت و رفاه مصرف کننده.