امروز برابر است با :1403-10-06

چهار ابر غذای گیاهی برای کاهش سطح قند خون

مدیریت سطح قند خون فرد می تواند آزمایش باشد، به خصوص اگر به داروهای معمولی متکی باشد. خوشبختانه، داروهای ارگانیک همیشه در اطراف وجود داشته است که در واقع باعث می‌ شود مدیریت دیابت خود را با غذاهای فوق‌ العاده گیاهی انجام دهید.

ابر غذاها و ارتباط آنها با کاهش خطر ابتلا به دیابت

کنگر فرنگی

کنگر فرنگی سرشار از فیبر است که به کاهش جذب گلوکز کمک می کند. علاوه بر این، حاوی اینولین است، نوعی فیبر پری بیوتیک که می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، ویتامین K، فولات، آهن، منیزیم و پتاسیم است.

کلم

کلم دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی است، که آن را به یک سبزی مناسب قند خون تبدیل می کند. حاوی مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، کلسیم و منگنز است. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های حاوی گوگرد آن می تواند به هضم کمک کند.

جو

جو حاوی غلات کامل غنی از بتا گلوکان، نوعی فیبر محلول است که نشان داده شده است که سطح قند خون را کاهش می دهد. علاوه بر این، آزادسازی مداوم انرژی را فراهم می کند و از افزایش قند خون جلوگیری می کند. جو منبع خوبی از ویتامین های گروه B و مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و سلنیوم است.

توفو

توفو به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی می تواند به تثبیت سطح قند خون کمک کند. کربوهیدرات و چربی کمی دارد و برای افراد دیابتی گزینه مناسبی است. توفو همچنین منبع خوبی از کلسیم، آهن و منگنز است.

چگونه می توانیم این ابر غذاها را در رژیم غذایی خود جای دهیم؟

  • با سایر غذاهای سازگار با قند خون ترکیب کنید: آنها را با پروتئین بدون چربی و چربی های سالم برای وعده های غذایی متعادل همراه کنید.
  • به اندازه وعده ها توجه داشته باشید: در حالی که این غذاها مفید هستند، مصرف بیش از حد می تواند بر سطح قند خون تأثیر بگذارد.
  • روش‌های پخت را در نظر بگیرید: بخارپز کردن، کباب کردن یا کباب کردن به طور کلی گزینه‌ های سالم‌ تری نسبت به سرخ کردن هستند.

سلب مسئولیت: همیشه قبل از شروع هر روتین با پزشک خود مشورت کنید.

اشتراک گذاری