امروز برابر است با :1404-02-19

چطور یک صبحانه رژیمی برای کبد چرب داشته باشیم؟

برخی از مواد غذایی تاثیر زیادی برای سلامت بدن به همراه دارند. همچنین می‌ تواند به سلامت کبد کمک زیادی کند.

روغن زیتون

برای درست کردن صبحانه رژیمی برای کبد چرب می‌ توانید به جای روغن نباتی و یا روغن مایع از روغن زیتون استفاده کنید. این روغن حاوی چربی اشباع نشده است و می‌ تواند به تقویت کبد چرب کمک زیادی کند. مصرف آن فشار زیادی به کبد وارد نمی‌ کند. از سوی دیگر در حذف سموم مضر بدن نیز مؤثر است. یک مطالعه نشان داده است که مصرف روغن زیتون می‌ تواند سطح چربی در کبد چرب را کاهش دهد.

زردچوبه

برای تهیه غذای رژیمی برای کبد چرب در زمان صبحانه می‌ توانید به غذا زردچوبه هم اضافه کنید. قرن‌ هاست که در کشور هند از این پودر به عنوان یک دارو استفاده می‌ شود. کورکومین یک ماده موثر در زردچوبه است که خاصیت بیولوژیکی قدرتمندی دارد. مصرف زردچوبه همراه با یکی از غذاهای صبحانه می‌ تواند برای درمان کبد چرب مؤثر باشد. برای مثال اگر املت تهیه کردید، زردچوبه را در این غذا فراموش نکنید.

سبزیحات چلیپا

‌سبزیجات هم می‌ توانند یک صبحانه رژیمی برای کبد چرب باشند. از جمله این سبزیجات مفید می‌ توان به کلم پیچ، کلم بروکلی، کلم بروکسل و گل کلم اشاره کرد. به دلیل وجود گلوتاتیون در کلم این سبزیجات به افزایش آنزیم‌ های پاک‌ کننده سموم بدن کمک زیادی می‌ کنند. خوردن سبزیجات چلیپا تولید گلوکوزینولات را در سیستم ایمنی بدن افزایش می‌ دهد. به همین دلیل در حذف رادیکال‌ های آزاد بدن و دفع سموم تاثیر زیادی دارد.

مرکبات

مرکبات هم در لیست غذایی کبد چرب قرار می‌ گیرند. زیرا این میوه‌ ها حاوی ویتامین C زیادی هستند. از سوی دیکر کبد را برای تولید سنتز مواد سمی تقویت می‌ کنند. گریپ فروت یکی از میوه‌ هایی است که حاوی دو نوع آنتی اکسیدان اصلی به نام نارینگین و نارینژنین است. این دو آنتی اکسیدان به کاهش التهاب و محافظت از سلول‌ های کبد کمک زیادی می‌ کنند.

گردو با پنیر

یک روش برای تهیه غذای رژیمی برای کبد چرب ترکیب گردو با پنیر است. گردو سرشار از گلوتاتیون، اسیدهای چرب امگا۳ و اسید آمینه آرژنین است. به همین دلیل زمانی که کبد در حال سم زدایی است، مصرف آن برای بدن مؤثر است. خوردن گردو در زمان صبحانه به سم‌ زدایی آمونیاک از بدن کمک زیادی می‌ کند.

مصرف سیر

یکی از غذاهای مفید برای پاکسازی کبد سیر است. از آنجایی که سیر سرشار از گوگرد است باعث فعال شدن آنزیم‌ های کبدی می‌ شود و سموم بدن را دفع می‌ کند. سیر حاوی مقادیر زیادی از سلنیوم بدن را در خود حفظ می‌ کند.

اشتراک گذاری