امروز برابر است با :1403-09-04

پودر این دانه به کنترل سطح قند خون کمک کند!

خرما به دلیل خاصیت افزایش انرژی محبوب است. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که آیا دانه آن که اکثر ما دور می اندازیم به همان اندازه مغذی است؟ بگذارید به شما بگوییم مخصوصاً وقتی پودر شود، زیرا می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

دانه‌های خرما دارای مواد مغذی هستند. نخل خرما از دیرباز به عنوان ساکولنت های شیرین با فواید سلامتی گسترده شناخته می شد. دانه های آنها دارای یک پانچ مغذی است. دانه خرما تاثیر مثبتی بر سطح قند خون دارد. اجزای موجود در دانه‌ ها ممکن است به تنظیم متابولیسم گلوکز کمک کنند و آنها را به طور بالقوه برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند مفید می‌ سازد.

دانه‌ های خرما دارای مقدار قابل توجهی فیبر غذایی است که برای سلامت روده بسیار مهم است. این فیبر منظم بودن را تقویت می‌ کند، به هضم غذا کمک می‌ کند و می‌ تواند به احساس سیری کمک کند و به طور بالقوه به مدیریت وزن کمک کند.

مصرف پودر دانه خرما پتانسیل کاهش سطح گلوکز خون را در بیماران مبتلا به هیپرگلیسمی دارد و در افراد عادی تغییری در شاخص گلیسمی ایجاد نمی کند. این بدان معنی است که خرما برای بیماران دیابتی مفید است.

از آنجایی که دانه‌ های خرما سرشار از آنتی‌ اکسیدان‌ هایی هستند که با رادیکال‌ های آزاد در بدن شما مبارزه می‌ کنند، به محافظت از سلول‌ ها در برابر آسیب کمک می‌ کنند و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.

موارد قابل توجه

همیشه به آرامی شروع کنید و نحوه واکنش بدن خود را مشاهده کنید، به خصوص اگر از پودر به دلیل توانایی احتمالی آن در تنظیم قند خون استفاده می کنید. عاقلانه است که قبل از ایجاد هر گونه تغییر رژیم غذایی با یک متخصص صحبت کنید، به‌ ویژه اگر شرایط پزشکی از قبل موجود دارید یا دارو مصرف می‌ کنید.

در حالی که دانه‌ های خرما فواید بالقوه‌ ای دارند، مهم است که آنها را در حد اعتدال مصرف کنید.

در اینجا نحوه تهیه پودر از دانه خرما آورده شده است

  • دانه خرما را بعد از خوردن میوه ذخیره کنید. برای اطمینان از اینکه گوشت میوه ای باقی نمانده است، آنها را کاملا بشویید.
  • بعد از اینکه دانه ها را بعد از شستن روی ورقه پخت پخش کنید، اجازه دهید چند روز در هوا خشک شوند. مطمئن شوید که آنها کاملا خشک شده اند تا رشد کپک ها متوقف شود.
  • دانه ها را تفت دهید. دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد (390 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
  • دانه ها را روی سینی فر بچینید و حدود نیم ساعت بپزید. برشته کردن طعم بهتری می دهد و آسیاب را تسهیل می کند.
  • به دانه های برشته شده زمان دهید تا کاملا خنک شوند.
  • بعد از خنک شدن دانه ها، آنها را با استفاده از مخلوط کن یا آسیاب قهوه به صورت پودر ریز خرد کنید.
  • پودر دانه خرما را در ظرف دربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

چگونه از پودر دانه خرما استفاده کنیم؟

در اسموتی ها: برای افزودن مواد مغذی اضافی به اسموتی های خود، یک قاشق چای خوری پودر دانه خرما را با آن مخلوط کنید.
هنگام پخت: پودر را به محصولات پخته شده مانند کلوچه، نان و کلوچه اضافه کنید.
به عنوان جایگزین قهوه: پودر را درست مانند قهوه دم کنید تا یک نوشیدنی با طعم آجیلی و بدون کافئین، داشته باشید.

اشتراک گذاری