به طور طبیعی شیرینی خاصیت تری و تعدیل کننده خشکی دارد. در منابعی آمده که اشتیاق به شیرینی می تواند نشانگر ضعف حرارت غریزی و نیاز مغز و اعصاب به غذای سریع الاثر باشد.
راهکارهای مهار ولع به خوردن شیرینی جات
پس از بررسی پزشک و تنظیم و توصیه یک برنامه با توجه به شرایط فرد، در کنار اجرای برنامه سبک زندگی ضد دیابت، راهکارهایی وجود دارد که می تواند خیلی خوب ولع به خوردن شیرینی جات را مهار کند. حذف کامل قند و کربوهیدرات تصفیه شده مثل قند، شکر، آرد و برنج سفید.
استفاده کافی از چربی های سالم مانند زیتون، مغزها و کره. وارد کردن مواد پروتئینی کافی در وعده ها مثل گوشت و تخم مرغ. مصرف فیبر کافی مثل دانه اسفرزه، سبوس گندم و برنج، سبزیجات و سالاد سبزی. استفاده بیشتر از سرکه سیب طبیعی رقیق شده در آب، قبل وعده غذا.
چشیدن کمی نمک معدنی یا یک استکان آب گرم همراه با یک عدس نمک معدنی چند بار در روز (صبح بعد از بیدار شدن، قبل و بعد از وعده غذا و شب قبل از خواب)، مدیریت استرس، کاهش فشار روانی و بالا بردن کیفیت خوابیدن در مدت زمان لازم و کافی. البته مواردی ممکن است برای برخی بیماران ممنوع باشد یا اجرای عملی آن نکاتی داشته باشد. جزئیات اجرایی را با پزشک تان هماهنگ کنید.