امروز برابر است با :1403-09-24

شیائومی از خودروی سه موتوره شیک خود رونمایی کرد!

شیائومی در جریان سخنرانی سالانه بنیان‌ گذار این شرکت، به شکل غیرمنتظره‌ ای از نمونه اولیه شیائومی SU۷ اولترا رونمایی کرد. شیائومی SU۷ اولترا اولین خودرویی است که به پیشرانه هایپر انجین ۸ سیلندر این شرکت مجهز شده است.

نمونه اولیه شیائومی SU۷ اولترا به سه موتور توسعه‌ یافته این شرکت، شامل دو موتور v۸ و یک موتور v۶s مجهز شده است که حداکثر قدرت ۱۵۴۸ اسب بخار را ارائه می‌ دهند.

هایپر انجین v۸ توسعه‌ یافته شیائومی دارای حداکثر قدرت ۵۷۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۶۳۵ نیوتن متر است که آن را به قوی‌ ترین موتور تولید شده توسط این شرکت مستقر در پکن تبدیل می‌ کند. علاوه بر این، شیائومی SU۷ اولترا به باتری پرقدرت Qilin ۲.۰ CATL که مخصوص مسابقات است، با حداکثر توان خروجی ۱۳۳۰ کیلووات مجهز شده است.

SU۷ اولترا دارای شارژ ۸۹۷ ولتی است و از نرخ شارژ C۵.۲ پشتیبانی می‌ کند، به این معنی که خودرو می‌ تواند در کمتر از ۱۲ دقیقه شارژ شود.از نظر ترمز، این خودرو به کالیپرهای ترمز با عملکرد بالای AP Racing مخصوص مسابقات مجهز شده است که دارای کالیپرهای ثابت شش پیستونی در جلو و عقب و لنت‌های ترمز مسابقه‌ ای با قابلیت تحمل دمای بیش از ۸۰۰ درجه سانتی‌ گراد است.

علاوه بر این، شیائومی SU۷ اولترا از موتور معکوس برای بازیابی انرژی ترمز استفاده می‌ کند و حداکثر بازیابی نیروی ترمز ۰٫۶G را ارائه می‌ دهد. SU۷ اولترا می‌ تواند شتاب صفر تا صد را تنها در ۱٫۹۷ ثانیه و شتاب صفر تا ۲۰۰ کیلومتر را در ۵٫۹۷ ثانیه انجام دهد و در عرض ۱۵ ثانیه به حداکثر سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. حداکثر سرعت این خودرو ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت و وزن آن کمی کمتر از ۱۹۰۰ کیلوگرم گزارش شده است.

طراحی شیائومی SU۷ اولترا به‌طور قابل‌ توجهی با SU۷ استاندارد متفاوت است و دارای بال عقب عظیمی از فیبر کربن است که تا ۲۱۴۵ کیلوگرم نیروی رو به پایین تولید می‌ کند. سایر قسمت‌ های خودرو نیز برای ساختار آئرودینامیکی‌ تر اصلاح شده‌ اند، از جمله افزودن دو دریچه بزرگ جلو و بزرگ‌تر شدن قسمت جلو و رکاب‌ های جانبی.

ابعاد این خودرو ۵۲۶۰/۲۰۶۴/۱۴۰۶ میلی‌ متر و فاصله بین دو محور ۳۰۰۰ متر است. SU۷ اولترا به دلیل داشتن کیت بدنه پرفورمنس به‌طور قابل‌ توجهی عریض‌ تر و کشیده‌ تر از SU۷ استاندارد است.

شیائومی قصد دارد رکورد جدیدی را در کلاس سدان های برقی چهار درب در نوربرگ‌ رینگ ثبت کند. در حال حاضر، سریع‌ ترین خودروی الکتریکی در نوربرگ‌ رینگ، فولکس‌ واگن ID.R با زمان ۶:۰۵.۳۳۶ دقیقه است. سریع‌ ترین خودروی برقی چهار درب نوربرگ‌ رینگ، پورشه تایکان توربو GT با زمان ۷:۰۷.۵۵ دقیقه است. هدف این شرکت شکستن رکورد پیست افسانه‌ ای نوربرگ‌ رینگ در ماه اکتبر است.

شیائومی در حال حاضر فقط مدل SU۷ استاندارد را در چین به فروش می‌ رساند و دومین مدل آن تحت آزمایش‌ های جاده‌ ای قرار گرفته است. مشخص نیست که آیا شیائومی SU۷ اولترا گواهینامه جاده‌ ای دریافت می‌ کند یا خیر، اما با ۱۵۷۸ اسب بخار قدرت و حداکثر سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت، به‌ طور کامل از مدل‌ های قدرتمند دیگر به‌عنوان سریع‌ ترین خودروی ۴ درب جهان پیشی گرفته است.

منبع: خبر آنلاین

اشتراک گذاری