آی تا به حال از ترفند 7 در 7 برای آب پز کردن تخم مرغ استفاده کرده اید. اساساً می توانید تخم مرغ های سفت را با قرار دادن تخم مرغ ها در یک قابلمه، سپس اضافه کردن 7 قاشق غذاخوری آب و اجازه دادن به مدت 7 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید.
بنابر این برای جوشاندن تخم مرغ های آب پز واقعاً به آب زیادی نیاز ندارید، و دیگر مجبور نیستید تخم مرغ هایتان را بی خبر بگذارید تا بجوشد.
قابل ذکر است که تخم مرغ به دلیل تامین پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین B12، ریبوفلاوین و سلنیوم که برای سلامت کلی حیاتی هستند، شناخته شده است. بیوتین یک ماده مغذی ضروری است که در تخم مرغ پخته شده وجود دارد.
به دلیل اینکه حاوی آویدین است، وقتی خام است نمی تواند جذب بدن شود. وقتی تخممرغ ها پخته می شوند، آویدین حذف می شود که به جذب بیوتین در بدن کمک می کند. هضم تخم مرغ خام سخت تر از تخم مرغ پخته است و می تواند باعث التهاب، تورم، مشکلات تنفسی و کهیر شود. فرد ممکن است مشکلات گوارشی مانند درد معده، گرفتگی عضلات، اسهال، یبوست، نفخ و گاز را تجربه کند. بنابراین، توصیه می شود که تخم مرغ های خود را بپزید.
آیا این ترفند کار می کند؟
بله این ترفند واقعاً کار می کند زیرا پوسته تخم مرغ به راحتی پس از هفت دقیقه جوشیدن جدا می شود. دقیقاً هفت دقیقه بپزید، پس از آن بلافاصله تخم مرغ ها را در آب یخ سرد قرار دهید تا دیگر پخته نشوند. متوجه خواهید شد که برداشتن پوسته ها راحت تر است. آنها را بیش از حد خشک نکنید.
این ترفند 7 در 7 برای سالاد، تنقلات و پخت و پز مناسب است زیرا سرعت بالایی دارد و یک تکنیک قابل اعتماد است.
استفاده از تخم مرغ های پاستوریزه که تحت عملیات حرارتی قرار گرفته اند برای از بین بردن باکتری های خطرناک و خطرات این چنینی ضروری است.
برای اطمینان از ایمنی و در عین حال مزایای تغذیه ای، پختن تخم مرغ توصیه می شود. همیشه قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک پزشک مشورت کنید.