امروز برابر است با :1403-10-07

تزریق کورتون به بینی بعد + عوارض و مزایا

تزریق کورتون به بینی یکی از  رایج ترین روشهای  و مؤثر برای کنترل التهاب و بهبود شکل ظاهری بینی پس از جراحی است. این روش تنها توسط پزشکان متخصص در موارد خاص توصیه شده و مناسب همه افراد نیست . در ادامه از این مقاله همراه ما بوده تا به بررسی دقیق نحوه تزریق کورتون و عوارض آن برای بینی را بررسی کنیم.

مهمترین توصیه های تزریق کورتون به بینی

اگر مدت زیادی از عمل بینی شما گذشته وهمچنان به ورم بعد از رینوپلاستی مبتلا هستید و قصد تزریق کورتون به بینی را دارید موارد زیر را مطالعه کنید:

  • انتخاب پزشک:  توصیه می شد که برای تزریق کورتون به بینی حتما به جراح بینی خود مراجعه کنید.
  • مشورت با جراح: قبل از هر اقدامی، درباره ضرورت تزریق با جراح بینی  خود مشورت کنید.
  • رعایت نکات و دستورات: پس از تزریق کورتون ، دستورات پزشک را به دقت دنبال کرده تا بهترین نتیجه ممکن حاصل شود.

دکتر مسعود جانی پور با سابقه 10ساله در زمینه انجام رینوپلاستی ، به عنوان بهترین جراح بینی و متخصص گوش ، حلق و بینی در شیراز مشغول فعالیت هستند که عزیزان می توانند از ایشان مشاوره و وقت معاینه دریافت نمایند.

شماره تماس : 09172177273

ادرس: استان فارس ، شیراز ، میدان نمازی، جنب بیمارستان نمازی، کلینیک ویژه مستقل تخصصی و فوق تخصصی شهید مطهری

کورتون چیست و چرا به بینی تزریق می‌ شود؟

به صورت کلی کورتون، دسته‌ای از دارو های ضدالتهابی قوی می باشد که معمولاً برای کاهش التهاب و تورم در بافت‌ های بینی  استفاده می‌ شود. تزریق  کورتون به بینی اغلب به دلیل ویژگی‌ های ضدالتهابی و ضد تورمی آن تجویز می‌ شود. طبیعی است که بینی پس از عمل جراحی بینی، با  علائمی همچون تورم شدید یا دم تقارن یا کج شدن بینی بعد از عمل  مواجه شوند. (به دلیل تورم)  در چنین شرایطی، تزریق کورتون می‌ تواند به عنوان راه‌ حلی سریع و مؤثر  واقع شود ، البته که تجویز آن تنها توسط جراح بینی شما امکان پذیر بوده و نباید سر خود مصرف شود.

بهترین زمان تزریق کورتون به بینی

یکی از اصلی‌ ترین موارد استفاده از تزریق کورتون به بینی بعد از عمل است. به طور کلی بسیاری از جراحان بینی  از این روش برای کاهش تورم‌ های ماندگار یا کاهش بافت اسکار استفاده می‌ کنند.  کورتون معمولا زمانی توصیه می شود که فرایند کاهش ورم بینی فرد با تاخل یا سایر مشکلات مواجه باشد. همچنین که بهترین زمان تزریق کورتون به بینی توسط پزشک قابل تشخیص و بررسی وبده و  جراح آن را برای بیمار تعیین می کند.  یکی از رایج ترین سوالات بیماران این است که تزریق کورتون به بینی بعد از دوسال امکان پذیر است؟

تزریق کورتون معمولاً در چند هفته یا حتی چند ماه پس از عمل بینی انجام می‌ شود. پزشک معمولاً وضعیت بیمار را ارزیابی کرده و به بررسی این موضوع میپردازد که  آیا این تزریق کورتون  لازم است یا خیر. به طور کلی برخی از شرایطی که ممکن است باعث نیاز به تزریق کورتون شوند عبارتند از:

  • تورم  شدید در قسمت نوک بینی یا حتی استخوان پل آن
  • ایجاد بافت اسکار ضخیم در اطراف بینی
  • عدم تقارن در پره ها و ساختار کلی بینی

عوارض تزریق کورتون به بینی بعد از جراحی

هرچند که تزریق کورتون به بینی یک روش ایمن ، مؤثر  و توصیه شده از جانب پزشک به شمار می رود ، اما همچنان ممکن است این روش نیز با برخی از عوارض همراه باشد. برخی از  عوارضهای رایج تزریق  کورتون  به بینی عبارت اند از:

  • نازک شدن پوست: یکی از عوارض احتمالی کورتون برای بینی این است که پوست ناحیه تزریق را نازک می کند
  • تغییر رنگ پوست: در برخی موارد نادر تزریق کورتون ممکن است موجب، تغییر رنگ موقتی یا دائمی پوست در ناحیه تزریق شده شود.
  • فرور فتگی پوستی: استفاده نا درست یا بیش از حد از کورتون می‌ تواند باعث ایجاد فرورفتگی های پوستی در پوست شود.

برای کاهش احتمال عوارض این دارو باید گفت که ، تزریق  حتما باید توسط پزشک متخصص و باتجربه انجام شود. همچنین، پایبندی به دستورات پزشک پس از تزریق نقش مهمی در موفقیت این فرآیند دارد.

اشتراک گذاری