امروز برابر است با :1403-09-04

با ترکیب پودر فلفل سیاه و چای سبز به سلامت روده کمک کنید!

بسیاری از مردم ترجیح می دهند چای سبز را به جای چای ساده بنوشند. اما آیا می دانستید که چای سبز، جدا از کمک به کاهش وزن، می تواند روده را نیز سالم نگه دارد؟ بله، تنها کاری که باید انجام دهید این است که کمی پودر فلفل سیاه به چای اضافه کنید تا دسترسی زیستی آن برای سلامت روده بهبود یابد.

چرا پودر فلفل سیاه برای شما مفید است؟

فلفل سیاه که پادشاه ادویه ها نیز نامیده می شود، یکی از مواد اصلی آشپزخانه با چندین فواید سلامتی است. فلفل حاوی ترکیبی به نام پیپرین است که به بهبود جذب مواد مغذی مختلف و فیتوکمیکال ها کمک می کند. دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند. همچنین استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می‌ دهد، بنابراین خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌ های قلبی، بیماری‌ های عصبی را کاهش می‌ دهد.

هنگامی که فلفل به سایر غذاها اضافه می شود، جذب مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی را بهبود می بخشد. با مهار آنزیم های خاص در روده، فراهمی زیستی مواد مغذی را افزایش می دهد. ویتامین هایی مانند A، C، B6 و مواد معدنی مانند سلنیوم، آهن و کلسیم با حضور پیپرین بهتر جذب می شوند.

چای سبز چطور؟

کاتچین های موجود در چای سبز فواید سلامتی مختلفی دارند. این به بهبود سلامت روده، پوست، سلامت مغز و سلامت قلب کمک می کند و از افزایش وزن جلوگیری می کند. این ماده دارای فعالیت آنتی اکسیدانی است و به کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کند.

آیا چای سبز و پودر فلفل سیاه ترکیب خوبی است؟

ترکیب چای سبز و فلفل عالی است، زیرا هر دو حاوی ترکیبات فعال زیستی هستند که فواید سلامتی مکمل را ارائه می دهند. کاتچین موجود در چای سبز دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. آنها متابولیسم را بهبود می بخشند و این به کاهش وزن کمک می کند. پیپرین جذب مواد مغذی را بهبود می بخشد و فراهمی زیستی مواد مغذی را از گروه های مختلف غذایی بهبود می بخشد.

پیپرین همچنین به سلامت تنفسی کمک می کند و بروز برونشیت، سرماخوردگی، سرفه، سینوس، تب، آسم و اختلالاتی از این قبیل را کاهش می دهد. همچنین سلامت شناختی، قدرت حافظه، سلامت مغز، تمرکز و خلق و خو را بهبود می بخشد. از مسائل مربوط به سلامت شناختی مرتبط با افزایش سن و بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر جلوگیری می کند. فلفل همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است که به مبارزه با برخی از باکتری ها، قارچ ها و انگل ها کمک می کند.

کاتچین ها و پیپرین هر دو به بهبود تنظیم قند خون و حساسیت به انسولین کمک می کنند و بنابراین خطر ابتلا به دیابت و افزایش گلوکز را از غذاهایی که مصرف می کنیم کاهش می دهند. بنابر این می توانید کمی فلفل سیاه را به چای سبز خود اضافه کنید و بعد از غذا مصرف کنید تا هضم غذا، سوخت و ساز بدن، کاهش وزن را بهبود ببخشید و از افزایش گلوکز و اختلالات مرتبط با آن جلوگیری کنید.

نکته : در حال حاضر اطلاعات زیادی در مورد مزایای احتمالی افزودن فلفل سیاه به چای سبز برای افزایش فراهمی زیستی آن برای سلامت روده وجود ندارد. اما، برخی تحقیقات نشان می دهد که برخی از مواد موجود در فلفل، مانند پیپرین، ممکن است توانایی روده را برای جذب مواد مغذی بهبود بخشد. کاتچین ها، که در چای سبز یافت می شوند، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند که ممکن است به سلامت روده کمک کند.

اشتراک گذاری