روغن بادام به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده شده است. علاوه بر این، استفاده موضعی از روغن بادام می تواند بافت پوست و مو را بهبود بخشد و همچنین به دلیل خواص ضد پیری آن شناخته شده است.
روغن بادام نه تنها برای پوست و مو که به عنوان روغنی مورد استفاده برای طبخ و سرخ کردن غذا، فواید زیادی برای سلامت بدن دارد. در سال های اخیر با بالا رفتن آگاهی و اطلاعات مردم ایران درباره مضرات روغن های اشباع شده و حاوی ترانس برای قلب و عروق، بسیاری در تلاش برای استفاده از روغن های جایگزین هستند؛ حتی در این راستا امروزه استفاده از روغن های نیمه جامد نیز تا حدی در کشورمان رواج پیدا کرده و بسیاری نیز به دنبال روغن های کنجد و بادان زمینی و روغن آفتابگردان طبیعی رفته اند.
راهنمای مطالعه
آیا روغن بادام خوراکی نیز واقعا سالم و مصرف آن بی خطر است؟
خواص ضد پیری
روغن بادام به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده شده است. علاوه بر این، استفاده موضعی از روغن بادام می تواند بافت پوست و مو را بهبود بخشد و همچنین به دلیل خواص ضد پیری آن شناخته شده است.
خواص ضد التهابی
روغن بادام حاوی ترکیباتی با خواص ضد التهابی است که ممکن است در کاهش التهاب در بدن مفید باشد.
مناسب برای دیابتی ها
برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف بادام، از جمله روغن بادام، ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند، از همین رو روغن بادام می تواند به یک غذای بالقوه مفید برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به این عارضه هستند، تبدیل شود.
برای سلامت قلب
روغن بادام سرشار از چربی های تک غیر اشباع است که چربی هایی سالم برای قلب هستند و امکان دارد به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کنند.
منبعی از مواد مغذی
روغن بادام حاوی مواد مغذی ضروری مانند اسیدهای چرب امگا۳، اسیدهای چرب امگا ۶ و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است که به تندرستی کلی کمک می کنند.
روغنی سرشار از آنتی اکسیدان
روغن بادام خوراکی یک روغن آشپزی است که از مغز بادام به دست می آید. روغن بادام خوراکی به خاطر طعم ملایم و بافت سبکش معروف است، این روغن سرشار از چربی های تک غیر اشباع، ویتامین E و آنتی اکسیدان ها است. طبق باورهای سنتی، روغن بادام خوراکی به طور کلی برای سلامتی مفید است و با چندین فواید سلامتی همراه است.