امروز برابر است با :1403-05-06

آیا کشک از نارگیل، بادام زمینی و شیر بادام سالم تر است؟

شیر گاو یا گاومیش را فراموش کنید. آیا تا به حال کشک تهیه شده از شیر نارگیل، بادام یا بادام زمینی را امتحان کرده اید؟ کشک خانگی ساخته شده می تواند از شیر نارگیل با استفاده از روش دوبل بسیار مفید تر برای سلامت دستگاه گوارش شما باشد.

آیا چنین کشک هایی مفید هستند؟

از آنجایی که یک انتخاب اخلاقی و آگاهانه از نظر محیطی است، کشک گیاهی حاوی هیچ کلسترول، هورمون، لاکتوز و مواد افزودنی در مقایسه با کشک لبنی نیست.

  • اگر این کشک ها با کشت های پروبیوتیک تخمیر شوند، می توانند با ترویج باکتری های مفید از سلامت روده حمایت کنند.
  • بدون لاکتوز: مناسب برای کسانی که حساسیت به لاکتوز یا آلرژی به لبنیات دارند.
  • مواد مغذی گیاهی: انواع مواد مغذی گیاهی را ارائه می دهد و می تواند در رژیم های گیاهی و وگان گنجانده شود.

کشک شیر نارگیل

  • شیر نارگیل را حرارت دهید تا گرم شود (نه داغ).
  • یک کپسول پروبیوتیک یا مقدار کمی ماست بدون لبنیات موجود را به عنوان کشت اولیه اضافه کنید.
  • خوب مخلوط کنید و در ظرف تمیزی بریزید.
  • روی آن را بپوشانید و به مدت 8-12 ساعت یا تا زمانی که غلیظ شود در جای گرم نگه دارید.

فواید کشک شیر نارگیل

سرشار از چربی های سالم حاوی تری گلیسیرید های زنجیره متوسط ​​(MCT) است که ممکن است به مدیریت وزن کمک کرده و انرژی سریعی را تامین کند.
ویتامین‌ها و مواد معدنی: حاوی ویتامین‌های C، E، ویتامین‌های B و مواد معدنی مانند منیزیم و پتاسیم است.
آنتی اکسیدان ها: ممکن است به کاهش التهاب و حمایت از سلامت ایمنی کمک کند.

کشک شیر بادام زمینی

  • بادام زمینی بو داده را با آب مخلوط کنید تا شیر بادام زمینی درست شود، آن را صاف کنید.
  • شیر بادام زمینی را حرارت دهید تا گرم شود.
  • یک کشت استارتر (کپسول پروبیوتیک یا ماست بدون لبنیات موجود) اضافه کنید.
  • خوب مخلوط کنید و در ظرف تمیزی بریزید.
  • روی آن را بپوشانید و به مدت 8-12 ساعت یا تا زمانی که غلیظ شود در جای گرم نگه دارید.

فواید کشک شیر بادام زمینی

غنی از پروتئین: سرشار از پروتئین است که برای ترمیم و رشد عضلات ضروری است.
چربی های سالم: حاوی چربی های تک غیراشباع است که می تواند از سلامت قلب حمایت کند.
مواد مغذی: ویتامین های E و B3، فولات و منیزیم را تامین می کند.

کشک شیر بادام

  • بادام های خیس شده را با آب مخلوط کنید تا شیر بادام درست شود، آن را صاف کنید.
  • شیر بادام را حرارت دهید تا گرم شود.
  • یک کشت استارتر (کپسول پروبیوتیک یا ماست بدون لبنیات موجود) اضافه کنید.
  • خوب مخلوط کنید و در ظرف تمیزی بریزید.
  • روی آن را بپوشانید و به مدت 8-12 ساعت یا تا زمانی که غلیظ شود در جای گرم نگه دارید.
  • از تمیز بودن همه ظروف و ظروف اطمینان حاصل کنید تا از آلودگی جلوگیری شود.کشک حاصل ممکن است از نظر بافت و رنگ در مقایسه با ماست لبنی سنتی متفاوت باشد، اما می‌ تواند جایگزینی خوشمزه و سالم باشد.

فواید کشک شیر بادام

کم کالری: گزینه خوبی برای کسانی که به دنبال کاهش کالری دریافتی هستند.
سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی: حاوی ویتامین E، منیزیم، کلسیم (در صورت غنی شده) و چربی های سالم.
آنتی اکسیدان: از سلامت پوست حمایت می کند و دارای خواص ضد التهابی است.

چه کسی نباید اسفاده کند؟

برای اکثر مردم، این کشک های خانگی می توانند مکملی سالم به رژیم غذایی باشند، اما در نظر گرفتن شرایط سلامت فردی، آلرژی ها و نیازهای غذایی مهم است.

آلرژی: افرادی که به آجیل های درختی (مانند بادام و نارگیل) یا بادام زمینی حساسیت دارند باید از این کشک اجتناب کنند. اگر چه کمتر رایج است، برخی از افراد ممکن است به نارگیل حساسیت داشته باشند.

کالری: شیر نارگیل، به ویژه، کالری و چربی بیشتری دارد، که ممکن است برای افرادی که کمبود شدید کالری دارند، مناسب نباشد.

نوزادان و کودکان خردسال: آنها نیازهای تغذیه ای خاصی دارند که ممکن است به تنهایی با شیرهای گیاهی به طور کامل برطرف نشود. آنها نباید شیر مادر، شیر خشک یا شیر گاو (اگر حساسیت نداشته باشند) را بدون راهنمایی های تغذیه ای مناسب جایگزین کنند.

مشکلات کلیوی: افراد مبتلا به مشکلات کلیوی ممکن است نیاز به نظارت بر مصرف مواد معدنی خاصی مانند پتاسیم و فسفر داشته باشند که می‌ تواند در مقادیر بیشتری در برخی از شیرهای گیاهی وجود داشته باشد.

اختلالات تیروئید: بادام حاوی گواتروژن است که اگر به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند عملکرد تیروئید را مختل کند، به ویژه در کسانی که مشکلات تیروئیدی دارند.

کسانی که حساسیت های گوارشی دارند: برخی از افراد ممکن است محتوای فیبر موجود در شیر آجیل را برای ایجاد ناراحتی های گوارشی، مانند نفخ یا گاز، بیابند.

اشتراک گذاری