امروز برابر است با :1403-09-04

آیا قهوه باعث التهاب می شود؟

بیدار شدن با یک فنجان قهوه ممکن است مراسم صبحگاهی امتحان شده و واقعی شما باشد، اما آیا قهوه باعث التهاب می شود؟ التهاب، به ویژه در طول زمان، موضوع داغ برای کسانی بوده است که به دنبال تغذیه سالم و شیوه های زندگی هستند.

در اینجا چیزی است که باید بدانید که چگونه فنجان صبحگاهی شما می تواند بر پاسخ التهابی سیستم ایمنی بدن شما تأثیر بگذارد.

التهاب چیست؟

التهاب پاسخ سیستم ایمنی به یک عامل تحریک کننده است. زمانی اتفاق می‌ افتد که بدن اجزای مضر را تشخیص می‌ دهد و برای شروع روند بهبودی کار می‌ کند.

دو نوع التهاب وجود دارد: حاد و مزمن. التهاب حاد پاسخی به آسیب ناگهانی در بدن است، مانند پیچ ​​خوردگی مچ پا، جایی که بدن ترکیبات التهابی را به ناحیه آسیب دیده می فرستد تا از آن محافظت کند. التهاب مزمن زمانی است که بدن شما به ارسال ترکیبات التهابی ادامه می دهد حتی اگر بدن دیگر در خطر نیست و شروع به آسیب رساندن به بافت ها و سلول های بدن می کند.

التهاب ممکن است علائمی مانند قرمزی، تورم، گرما و درد ایجاد کند. التهاب مزمن یا التهاب طولانی مدت نیز با بیماری های مزمن مانند آرتریت روماتوئید (RA) و لوپوس اریتماتوز سیستمیک (SLE) مرتبط است. علاوه بر این، التهاب مزمن می تواند باعث افزایش وزن و کاهش وزن شود.

پیوند قهوه با التهاب

اینکه قهوه باعث التهاب می‌ شود یا نه، تا حد زیادی به نوشیدنی‌ های قهوه (و افزودنی‌ های) انتخابی شما و همچنین استعداد ژنتیکی شما بستگی دارد. برای برخی از افراد، نوشیدن قهوه سیاه، چه داغ و چه سرد، ممکن است در واقع به التهاب حاد یا مزمن کمک کند، نه باعث تشدید آن شود. در موارد دیگر، نوشیدنی های قهوه ممکن است باعث التهاب شوند.

فواید قهوه سیاه

به نظر می‌ رسد که قهوه در واقع التهاب را کاهش می‌ دهد و باعث آن نمی‌ شود. به نظر می‌ رسد ترکیب منحصر به‌ فرد قهوه از ترکیبات و آنتی‌ اکسیدان‌ ها، مانند اسید کلروژنیک، کافئین، کافستول، کاهوئول و تریگونلین در کاهش التهاب نقش دارد.

در واقع، قهوه حاوی بیش از 1000 ترکیب فعال زیستی است و منبع خوبی از پلی فنول ها است. به نظر می رسد که آنها از ایجاد آسیب رادیکال های آزاد که می تواند باعث التهاب شود جلوگیری می کنند و همچنین ممکن است تولید ترکیبات التهابی را به طور کامل مسدود کنند.

نوشیدن قهوه علاوه بر کاهش التهاب، می تواند به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های ناشی از التهاب مانند بیماری قلبی و دیابت نیز کمک کند.

تاثیر شیرین کننده ها

در حالی که نوشیدن قهوه ساده ممکن است فواید ضدالتهابی داشته باشد، افزودن شیرین کننده ها یا محصولات لبنی (مانند شکر، شربت، خامه یا رویه هم زده) می تواند باعث ایجاد سایتوکین های پیش التهابی شود. سیتوکین ها تنظیم کننده پاسخ بدن شما به التهاب و همچنین عفونت ها و تروما هستند. در حالی که همه آنها بد نیستند، سیتوکین های پیش التهابی می توانند بیماری ها را بدتر کنند.

افزودنی‌ هایی مانند شکر باعث التهاب مزمن با درجه پایین می‌ شوند که با بیماری‌ های خود ایمنی و سایر بیماری‌ های مزمن مرتبط است.

مواد حساس به کافئین

همچنین لازم به ذکر است که قهوه ساده لزوماً برای همه افراد اثرات ضد التهابی ندارد. به خاطر داشته باشید که برخی از افراد از نظر ژنتیکی به کافئین حساس هستند و برای این افراد، قهوه ممکن است به دلیل محتوای کافئین آن التهاب ایجاد کند.

کافئین می تواند سطح کورتیزول را افزایش دهد و خواب را تحت تاثیر قرار دهد، و استرس و کم خوابی هر دو می توانند باعث التهاب شوند.

نکات ضد التهابی قهوه

برای کسانی که به دنبال نکاتی برای قهوه شیرین تر بدون التهاب هستند، برای شیرینی طبیعی، مقداری دارچین بپاشید. دارچین همچنین آنتی اکسیدان های موجود در فنجان شما را افزایش می دهد.

اگر کلاً به قهوه حساس هستید یا طرفدار آن نیستید، چای سبز را کنید که بسیار ضد التهاب است. اگر چه در چای سبز کافئین وجود دارد، اما نسبت به قهوه بسیار کمتر است و پلی فنول های موجود در چای سبز دارای خواص ضد التهابی قوی هستند.

اشتراک گذاری